reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

ATYDE a czemu tylko 3 dni brałas clo? Mialas monitoring? Trzymam kciuki &&&&, kto wie, przeciez to rok cudow jest:-)

reklama
Amalfi - jestem :) Po drodze miałam małe potknięcie, bo zaczęłam plamić, więc wio do lekarza. Byłam przedwczoraj, 5 dni po poprzedniej wizycie. Pęcherzyk urósł z 5,1 mm do 9,6 mm i było bardzo niewyraźne, ale było echo zarodka, z tym, że serducha jeszcze nie było a le gin powiedział, że na tym etapie ciąży jeszcze go nie ma więc spoko. Zwiększył mi dawkę duphastonu z 2 x dziennie, do 3 razy dziennie i za tydzień wizyta, czy się serducho pokaże. Zejdę do tego czasu na zawał!

Od jutra się urlopuję i ogłaszam, że będzie mnie zdecydowanie mniej na forum. Oczywiście nie zniknę zupełnie ale będę zaglądać raczej od czasu do czasu. Proszę zatem się nie denerwować. Co wyszło na wizycie na pewno dam znać.

Ostatnia edycja:
WItam i ja.
Koraliczku- zazdroszcze Ci morza ;) Chyba nic z tego nie będzie. Coś mnie brzuch boli i lekko cycy. Ehhh
Amalfi- A kiedy jest szansa poznać , kto mieszka w brzuszku? Kapelutek jest przecudny :)
Atyde- nie nastawiaj się na nie kochana. W coś trza wierzyć , a najważneiejsze jest dobre podejście. Trzymam kciuki z całego serduszka :) &&&&&&&&&&&&&&&&
Zjola- nie stesuj się kochana. Trzymam kciuki za bijące serduszko &&&&&&&&&&&&&&&&&

EMALIA no w Irlandii za bardzo nie chca mowic płci za wczesnie, no chyba ze pojde prywatnie, ale nie chce placic 100e za wizyte, poczekam, az mi za darmo powiedza
ZJOLA to daj znac koniecznie, ja krwawiłam juz zywa krwia i plamiłam tez na brazowo i widzisz u mnie to byl krwiak, polezalam 2tyg plackiem niemalze i jest ok, wiec sie nie przejmuj tylko sie oszczedzaj, nic nie podnos na wszelki wypadek ciezkiego , nie bzykaj sie, ja mialam zakaz i leż i bierz ten progesteron i bedzie ok

Amalfi - ale u mnie już po plamieniu. Krwi czerwonej wcale nie było. Nawet żadnych zakazów lekarz nie wprowadził. Ja co prawda nie noszę i oszczędzam się nawet na zapas :) Teraz tylko pozostaje czekać, czy serducho ruszy a to już za tydzień.

hejaa
A ja codziennie na plazy nad morzem,i to codziennie w innej miesjcowosci,heeee
Bajer,,woda dzisiaj bajerr...wiaterek,slonko,,achh sie opalailam na czekoladke juz:)))

emalia juz weekendzik,jak tam??
zjolus jest u ciebie gucio i bedzie gut:)))
atyde wspolczuje zasuwania w pracy,,ale potem ty sobie odbijesz...
amalfii super tak robic ciuszki dla wlasnej dzidzi...rob narazie takie uniwersalne i sie nam chwalll...

Amalfii, tak mi kazała wziąć clo w 3,4,5 dc. Potem przez 7 dni piję syrop mukolina bo podobno clo pogarsza śluz więc ten syrop go polepsza. Nie mam kiedy iść na usg, bo w te dni co ona przyjmuję to ja pracuję. Potem jej nie ma i pójdę dopiero 7 sierpnia (18 dc) sprawdzić czy pęcherzyki pękły.
Nawet dobrze, że tyle pracuję, bo czas szbciej mi leci i nie mam czasu myśleć czy się uda.

Aha, 25 sierpnia idziemy na ślub cywilny do kuzynki emka, tej co sobie wpadła. A tak nas ,ślicznie' zaprosiła. W zeszłą niedzielę teściowa zadzwoniła, że jet u nich Dagmara i ma dla nas zaproszenie więc jak mamy czas to możemy przyjechać. Była 19, siedzieliśmy z rodzicami, siostrą i jej emkiem przy grilu, więc nie jechaliśmy, wogóle co za tupet. W pon. Daga dzwoniła do emka, że zostawiła zaproszenie dla nas u rodziców, bo było jej tak najwygodzniej, bo ona nie wie gdzie my mieszkamy. No szok. We wtorek teściu przyniósł zaproszenie emkowi do pracy i tak to się skończyło. Beznadziejne zachowanie pani pedagog. Jesteśmy źli i urażeni takim potraktowaniem. Masakra.

ATYDE to po jaka cholere idziecie na ten ślub? Ja bym nie poszła, złozyłabym zyczenia im przez kogos i powiedziala ze inaczej mi sie nie chcialo heheh, moze by sie czegos nauczyli ;-)

Skonczyłam sweterek, tzn musze guziczki dokupic jutro
Zobacz załącznik 486556

Ostatnia edycja:
reklama
Hej babeczki!

Już myślałam, że wcale do was pisać nie będę, bo klawiatura w kompie nie działała ale dzisiaj sama zaskoczyła :)
Mąż przywitany a ja zatopiona w nauce, bo 22 sierpnia mam egzamin! W końcu jest termin!

Buziaki dla wszystkich :)

Do góry