reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

KAMEA no co do ciazy, to nawet w polskiej tv mowili, ze Polki pracują, bo boją sie, ze stracą robotę , a mówią , ze byle stres w pracy i odbija sie to na kobiecie i dzidzi, zwłaszcza na pocztku ciazy, badz pod koniec. Dlatego ja nie pracuję. I musze liczyć kasę przez to i kupować rzeczy wyłącznie potrzebne, a nie gadżety, codziennie przeglądam używane i kto wie, moze skończy sie na uzywanym wózku, jeszcze nie wiem.
MARTA i co tam zdecydowałaś? Moze jeszcze jakies kiecki masz do wyboru?

reklama
hej wam

Mnie nie bylo od czwartku..ale wrocilam....bylam na wsi i wogole...

zjola słoneczko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MIlego dnia

Cześć dziewczyny!

Aż trudno uwierzyć ale Ja dopiero wstałam
shocked.gif

Wczoraj około 22 niespodziewanie zadzwoniła koleżanka że wpadnie z wizytą (siedziałyśmy same w domach)wzięłyśmy taxi i pojechałyśmy do sklepu zaopatrzyć się w trunki
laugh.gif
i tak zabalowałyśmy że siedziałyśmy prawie do 5 rano
shocked.gif
Spałam około 5 godzin i teraz leczę kaca
dry.gif
fatalnie się czuję ehhh a mąż się ze mnie śmieje! a dziś jeszcze kino z nim
shocked2.gif

A co u was?
Miłej niedzieli!

Witam w ten piękny słoneczny poranek ;-)

My po imprezce Oli. Mała zadowolona i tylko to się liczy.
Co do przewijaka, to my mieliśmy taki z wanienką pod spodem , z półeczkami , na kółkach, cos mniej takiego tylko my mieliśmy z biedronkami. Dla mnie to było najlepsze urządzenie dla dziecka. Wszystko pod ręką. Zresztą mąż też lubił z tego korzystać. Ale zgadzam się z przedmówczyniami, że każdy robi to co uważa i wie najlepiej co mu jest potrzebne a co nie :)

Zjola- całym sercem jestem z tobą i trzymam mocno kciuki ;* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Martusia- obie kiecki są śliczne. Moje kolory, bo jestem fanatyczka niebieskiego
Kamea- my jedziemy za 10 dni i już też nadrabiam zaległości praniowe :) Udanego urlopu życzę i pięknej pogody
Koralikowa- Tobie również miłego dzionka :)
Agnieszka- każdemu się nalezy . Do wieczora CI przejdzie :)

Cześc dziewczyny.
Przyznaje, że zmierzła jestem dzisiaj jak nie wiem co. Zarwałam noc siedząc przed kompem i telewizorem, nie wyspałam się. I oto skutki. Przy tej podatności na "czynniki zewnętrzne" wkurzyłam się na chłopa mego, strzeliłam focha, a ten próbuje mnie teraz kawą udobruchać. Niech próbuje, może pod wieczór pękne:-p
Zjola to racja jest. Ja też bałam się o pracę. Moja bratowa jak starała się o pracę, to na samym wstępie powiedzieli jej, żeby w ciągu pierwszych dwóch lat nie próbowała w ciąże zachodzić. Ja jak zaszłam w ciąże też miałam nieprzyjemności w pracy. Dlatego z drugą dzidzią poczekam chyba, aż skończy się ten nieszczęsny angielski, bo na końcu jeszcze będą kazali mi płacić, a nie mam zamiaru stresować się będąc w ciąży. Zresztą, jak będzie tak będzie.
Agnieszka to poszalałaś sobie. Kaca współczuje... Dobrze, że Twoje dziecko Cie nie widzi;-)Ale odchamić się czasem trzeba:tak:
Emalia super, że córka zdowolona - to podstawa:tak:
NIc idę wypić tą moją kawę, jeszcze micha prasowania czeka i może jeszcze zdąrzę podjechać do mojego brata odwiedzić małą Magdalenkę :-)
Miłego popołudnia dziewczyny

...głowa mnie boli strasznie dziś,żadna tabletka nie pomaga,nie jest dobrze
unhappy.gif
i to chyba nie przez kaca
no.gif

Mimo to znalazłam chwile i zrobiłam sobie porządki na fotoblogu,czas zatrzeć ślady po nie przyjaciołach !

Kamea a niech chłop się trochę po wysila :-D
Emalia fajnie że impreza Oli udana :tak:

reklama
aga to dobrze ze przeszlo,,bo bol glowy to masakra.....wiem bo mialam kiedys okropne,,az na oczy nie widziaalm,rece mi sie trzesly--echhh....

Zycze milego wieczorku..
ja siedze z radlerkiem zimnym,,pychaaaaaaaaaa

Do góry