reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Hej wszystkim, ja od dziś na urlopie, nareszcie. Ale oczywiście poprawki robię i szyję spodnie dla klientki. Ale i tak fajnie jest na wolnym. U mnie upał. Później wkleje foty moich haftów.

Witajcie!

Mało czasu mam ostatnio...w robocie pracy od groma,nawet na nadgodziny potrzebują.Chyba będę korzystać,zawsze dodatkowy zastrzyk gotówki się przyda
yes2.gif

Atyde szczęściara z Ciebie z tym urlopem ;-) odpoczywaj i korzystaj z wolnego :-)

reklama
Hej dziewczyny u mnie tez nie wesolo. W niedziele mielisy wracac z urlop, a w sobote rano macica mi sie spiela i twarda i no spa nie pomogla, bol w podbrzuszu sie pojawil i do szpitala pojechalismy. Zatrzymali mnie, dzis wyszlam. Masakra obcy szpital ponad 500km od domu. Zbadali mnie, stwierdzili wzmozone napiecie macicy, plamien brak, szyjka ok, pobralikrew i mocz i usgzrobili, na szczescie ok. Mam ie oszczedzac, najprawdopodobniej to przez wysilek i upaly. Dostalam zwolnienie do24.08 i mam dowcipna luteine brac przez tydzien. Maakra jutro do domu chyba wracamy

ZJOLA co u Ciebie po wizycie? Jak beta? Mam nadzieje kovhana ze masz dobre wiesci!

Ostatnia edycja:
Do góry