reklama
dotka85
Fanka BB :)
ha no i jestem w pracy
zobaczymy jak bedzie mi sie pracowac z coraz wiekszym brzuszkiem
Kasiuleczka dzieki, kumam o co chodzi tylko zawsze dodaje te oczka bo wydaje mi sie ze malo a potem jak lece juz rzedy taka sama iloscia to i tak ona sie rozszerza
one maja obwod chyba hmmm no wlasnie nie pamietam z domu Ci napisze i zmierze, a i dzieki za wymiary tez gdzies mam taka tabelke tylko zastosowac sie nie umiem 
Kamea super ze chrzciny udane - czekamy na kocyk teraz
w planie jakies kolejne robotki?
Kasiuleczka dzieki, kumam o co chodzi tylko zawsze dodaje te oczka bo wydaje mi sie ze malo a potem jak lece juz rzedy taka sama iloscia to i tak ona sie rozszerza
Kamea super ze chrzciny udane - czekamy na kocyk teraz
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
laski wpadlam sie tylko przywitac i spadam do taty do szpitala lezy z złamana noga w spitalu złamanie otwarte z przemieszczeniem i go kuna woza od kilku dni od szpitala do szpitala pogieo ich ale dzis w koncu ma miec zabieg
u mnie juz 3dc pozniej wpadne
u mnie juz 3dc pozniej wpadne
kwiatuszekq20
jednak do szpitala po 15jedziemy jak emek z pracy wroci
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie
kwiatuszek co z tatą?
Kamea owocnego powiadasz
dotka kolejna sliczna czapeczka
A Ja mam weekend samych przyjemności.Dostałam od męża bransoletkę tzn.spodobała mi się w sklepie a mąż bez zastanowienia wyjął portfel i ją kupił
kwiatuszek co z tatą?
Kamea owocnego powiadasz

dotka kolejna sliczna czapeczka

A Ja mam weekend samych przyjemności.Dostałam od męża bransoletkę tzn.spodobała mi się w sklepie a mąż bez zastanowienia wyjął portfel i ją kupił

Ostatnia edycja:
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dzień dobry
dotka jak skończysz pochwal się
Amalfi kiedy będziesz znała płeć?
Kwiatuszek jak tata?
Ja dziś ruszam już do pracy ale tylko 3 dni na szczęście.Potem wraca mój synek z wakacji i kolejne 3 dni mam wolne.W piątek wykorzystuję ostatni dzień urlopu
później do grudnia muszę pracować
Miłego dnia!
dotka jak skończysz pochwal się

Amalfi kiedy będziesz znała płeć?
Kwiatuszek jak tata?
Ja dziś ruszam już do pracy ale tylko 3 dni na szczęście.Potem wraca mój synek z wakacji i kolejne 3 dni mam wolne.W piątek wykorzystuję ostatni dzień urlopu

Miłego dnia!
amalfi
KWIATEK i co u taty??
DOTKA no widzisz, wystraczyło odjąć oczek ;-)
AGA pokaz bransoletke, moj tez mi robi takie prezenty , tzn robił jak pracował na full time ;-).
MARTA STO LAT, OBY DZIURKOWANIE PRZYNIOSŁO EFEKTY ;-)
A ja miałam okropną noc, chciałam przewrocic sie na drugi bok i tak mi sie zakręciło w głowie, ze szok
.
Takie coś to mialam po 2 piwach zwykle i dlatego nie piję alkoholu, bo nie nawidze tego uczucia
. Ale to jeszcze nic, bo jak mi juz przeszło, to poszłam sie wysikać i znow mi sie zakręciło i az zwymiotowałam, a ja juz w 19tc jestem i dalej rzygam , masakra! To musi byc dziewczynka, bo sie zle czuje do teraz, a zaraz do roboty ide. Zawsze coś w noc poprzedzającą pojscie do pracy mi sie przytrafia
DOTKA no widzisz, wystraczyło odjąć oczek ;-)
AGA pokaz bransoletke, moj tez mi robi takie prezenty , tzn robił jak pracował na full time ;-).
MARTA STO LAT, OBY DZIURKOWANIE PRZYNIOSŁO EFEKTY ;-)
A ja miałam okropną noc, chciałam przewrocic sie na drugi bok i tak mi sie zakręciło w głowie, ze szok

Takie coś to mialam po 2 piwach zwykle i dlatego nie piję alkoholu, bo nie nawidze tego uczucia

Ostatnia edycja:
reklama
Amalfi - ja z młodym miałam podobnie. Raz to całą ścianę w przedpokoju i łazience zarzygałam w nocy i to chyba po 20-tym tygodniu ciąży. Nie miałam już wtedy regularnych mdłości ale sporadycznie się przytrafiały i później.
A ty do pracy idziesz? Oj to niefajnie
Ja jutro też do pracy po labie. Za dwa dni jadę z moimi podopiecznymi na 6-o dniową wycieczkę, więc się nie będę odzywać. Buźka
A ty do pracy idziesz? Oj to niefajnie

Podziel się: