reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Wycisnełam sobie soczek z marchewek i pomaranczy i jednego grejpfruta na śniadanie, mniam.

DOTKA no ja z wozkiem czekam do samego końca prawie, w razie czego moj wie co kupić, gdyby dzidzi sie pośpieszyło ;-)i tez nie mam gdzie teraz postawić, dopoki sie nie przeprowadzimy na wieksze. A z lezaczkiem to tak wyszło przez przypadek, kasę łatwo wydać, wiec trzeba kupić od razu, bo pojdzie na głupoty.

EMALIA ????????? napisz please, mamy sie cieszyć??

KWIATEK to super, ze tak szybko poszło i tata teraz bedzie tylko zdrowiał. Pozdro dla niego ;-)

Helooo :)
Aga ja tez lubie wyczekiwac na paczuszki jak cos zamowie :) Aga masakra przed 7 sprzatac :D
dotka Ja lubię rano wstać i sprzątać :tak:
potem mam wolne i czyściutko w domku :-D taki chyab typ człowieka :-D
AGA to jak Ci przyjda tamte bransoletki, to tez pokaz, ale nie na fejsie, bo nie wszystkie maja
amalfi pokarzę jak dojdą ale to może potrwac około 2 tyg.bo jedna z Uk jest a druga aż a Chin :baffled:
Oczywiście czekamy na fotkę leżaczka :tak:
Witam i ja po wakacjach. Jesteśmy bardzo zadowolenia i szczęśliwi. No i prawdopodobnie... ale nie chce nic tu pisac, bo mam szpiega:cool2:

emalia ??? niezostawiaj nas w takiej niewiedzy :-D
Szpiegiem się nie przejmuj!Ja też mam szpiega i to długoletniego już :tak:Za przeproszeniem w dupie mniej szpiega i się nie przejmuj :tak:

Prace w domu wykonane.Jutro jak przyjdę z pracy dokończę resztę a wieczorem jedziemy na lotnisko po mojego ptysia :happy2:

AGA wreszcie z synkiem bedziesz, on pewnie mniej zadowolony, bo do szkoły idzie, tu juz od wczoraj widze dzieci w mundurkach chodzą, wiec niektore szkoły juz zaczęły. A zdjecie lezaczka juz Wam moge wkleić, bo to bedzie raczej ten, aczkolwiek moge sie rozmyślić i kupić inny ;-):Zobacz załącznik 495250

DOTKA ten sie sam buja, a ceny są przypuszczam duuuuuze heheh, te co sie same bujaja sa ponad 100e ok 120e, i pewnie wiecej. Ja chciałam poczekac do grudnia do przecen bo wtedy mozna taki kupic znacznie taniej, ale skoro trafiła sie extra kasa, to musze to wykorzystac;-)

amalfi u nas dzieci do szkoły idą już w czwartek ale my pisaliśmy pismo do szkoły że Alan zacznie szkołę od poniedziałku,zaakceptowali więc super:)
Bujaczek świetny :tak:
U nas te co same się bujają kosztują około 80,100f ale to są na prawdę już bardzo dobre

reklama
Właśnie jestem u rodziców i nie wiem jak im powiedzieć, bo bedzie gadanie. A nie chce nżeby szpieg mnie wyprzedził;-)

emalia najlepiej to powiedz wprost "że zostaną dziadkami" bo jesteś w ciąży :tak:
Muszą się ucieszyć przecież to takie wspaniałe...
Daj znać jak już powiesz,powodzenia &&&

Do góry