reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
mi juz na szczescie lepiej ;) zaczelam robic kocyk dla malutkiej :D ale pokaze dopiero jak skoncze, mam zamiar do niedzieli skonczyc wiec ambitnie :D bo jak sie rozwleke to do porodu nie wydziergam go

Amalfi kiedy masz ta wizyte????

hejo
ja dzisiaj zdycham z @...

docia nom bardzo ambitnie:)

aga no widzialam suwaczek,ale liczyc mi sie nie chcialo...

U mnie zimnko,,,,,ide pok kocyk dziergac:)

Poczytam WAs pozniej. Nie miałam internetu, nadal nie mam, czekamy do 20 dni. Ale dziś dzielimy internet z sąsiadem, do czasu az bedziemy mieć swoj

Koralikowa, jedna poszewka kosztuje 30 zł + koszt wysyłki. Wymiar standardowy 40X40 cm. Kolor dowolny. Poszewka wykonana metodą patchworku z atłasu ecrii i koloru. Kwiatki i listek są przestrzenne, że tak nazwę 3D :-D Poszewka podłożona ociepliną i przepikowana. Z tyłu zamek.

Dla siostry uszyłam fioletową i zgniłą zieleń. Lecz zrobiłam troche kiepskie zdjęcia, bo bez lampy i kolorów nie widać tak fajnie.

Aga, udanego szaleństwa zakupowego.
Amalfii, ale fajnie, że wszystko Ci się mieści w nowym lokum.
Docia, kocyk będzie pewnie piękny, jak wszystko co robisz.

hej

U mnie leje leje...z mlodym lepiej...

atyde a ty na zamowienie szyjesz czy tak,najpierw szyjesz a potem opychasz?? kurcze zebym miala juz lozko nowe(bo nie wiem jaki kolor).a chce naroznik z poduchami,,to bymzamowila,,ale jeszcze sie nei zdecydowalam...

amalfi to dobrze ze teraz masz z sasiadem...jak tam mialas sen w noym m??

KORALIKOWA sen?? Ha! Ja zasnęłam jak zabita, po całym wieczorze noszenia i układania wszytskiego, a potem dwie kolejne noce tez spałam jak zabita, bo trzeba było posprzątac i dalej układac, jeszcze zostały szuflady w kuchni do ogarniecia, bo tylko tak mam powrzucane. I czekamy na komody, zeby ciuchy poukładać.

ATYDE oglądnęłam poduche, wow!! Jestem na etapie zakupu własnie poduszek na nową chate, ale potrzebuje w czerwonym kolorze. Juz w sumie wybrałam, tylko kupić.

Ostatnia edycja:
reklama
Amalfi babo pytam 3 raz kiedy masz ta wizyte?? 10-tego?
Atyde dzieki ;) wstaw zdjecia w fiolecie i zieleni tych poduszek
Aga dzis cos niewiele podziergalam moze jeszcze nadrobie, raczej nie wyrobie sie z nim w weekend tak tez rpzypuszczalam ;)
Korlalikowa wspolczuje @ ja juz zapomnialam jak to jest, juz pol roku jej nie widzialam :D

Do góry