reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
amalfi no to nie dziwie sie nie pamietasz snu,,padlas zapewne jak kawka...

docia hee ja pamietam,,ciagle o sobie przypomina ta wreddota...

atyde jeszcze zebym ja sie zdecydowala na kolor,to bylioby git....ale ja nicc nie wiem,,co chwile inny kolor chce scian,mebli....echhh

Dobrze ,że przypomniałyście o Świętach...
Aniołki czas zacząć robić już niedługo ;-)
Tymczasem trzeba za sukieneczkę do chrztu się zabierać :tak::-):-)

A u mnie zakręcony dzień .Wyciągnęłam dziś termomix i na nowo się w nim zakochałam.
Zrobiłam małej deserki jabłkowe z winogronami -mmmmm
przepyszne wyszły :tak::-):-):-)

Teraz mieliśmy nocne karmienie ,gdzie moje dziecię miało iść spać ,ale nie poszło :no:;-)
Bawi się w łóżeczku pod panelem i karuzelką ,więc może jakoś zaśnie ;-):rofl2::rofl2:
Uciekam kolację zjeść i może uda się wkrótce położyć .
Dobranoc

Witam sie w nowym tygodniu :)
Amalfi wyczekuje relacji i fotek z wizyty :) idziecie razem czy sama?

moj kocyk jeszcze nie skonczony :) ale robi sie do konca tego tyg mysle ze bankowo skoncze

DOTKA razem, dzis moj ma wolne na szczescie. A miałas zrobić do niedzieli kocyk;-), a powiedz mi jakim wzorem robisz? Ze schematu? Fajnie sie robi kocyki, ja lubie je robic

Witam się poniedziałkowo :-)

Zakupy udane ale i tak nie kupiłam wszystkiego ehhh...muszę wybrać się kolejny raz :blink: mój M zwariuje ze mną :-D
Dziś robię kotlety mielone na obiad i doczekać się ich nie mogę tak za mną chodzą :-D
A poza tym wprowadzamy z mężem dużą zmianę w naszym życiu :happy:
Ogólnie wszystko ok!

A co u was dziewczyny?
Jak mija wam poniedziałek:)

AGA a mozna wiedziec co to za zmiany czy to Wasza tajemnica?
AMALFI schematem lece, ale narazie nie zdradze :p no i mowilam ze zbyt ambitne podejscie to bylo ze do niedzieli skoncze

reklama
hej

aga now lasnie tajemnica czy sie pochwalisz??

amalfi to &&& za wizyte....

docia na pewno skoncyzsz znaim urodzisz

as co za termomix???

A moja robotka tez lezy,,tzn komin...ale wiecie co jak spojrzalam na allegro jakie ceny komina to uuuu..niektore nawet 60zł....zaluje ze sie nie zabralam w lato za to....zrobic z 10 i opchac za 20zł szt np....echh

Do góry