reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

KAMEA, kocyk jest prześliczny i w dodatku w moim ulubionym kolorze. Ozdobne kwiatuszki na nim są idealne.

EWCIA, uczestnictwo w konkursie jest dowolne, ale zachęcam, bo myslę, że to fajna i pożyteczna zabawa, bo można chwilę zastanowić się nad sobą. Ja zapytałabym najbliższe osoby o moje zalety i już połowa sukcesu. Czasu jest dość dużo, więc zapraszam.

reklama
Atyde-wszystkie prace śliczne! Aniołek też!
amalfi i dotka Wasze prace też oczywiście boskie-jak zawsze zresztą :) Amalfi-się narobiłaś z tym granny square...
Atyde-super pomysł z tym konkursem! Tylko gdzie ja znajdę cztery zalety u siebie :) Ale właśnie piję piwko to może coś wymyślę.... Po % zawsze u mnie lepiej z weną :) Zresztą spytam męża o 4 moje zalety... może będzie łatwiej...
Kamea- czapki z głów! Bukiet super, a kocyk boski-pracochłonny...
Ewcia-mi się najbardziej podoba "Niebieskie crackle z fioletowymi przekładkami na gumce silikonowej."

hahaha spytałam męża o moje 4 zalety i wiecie co powiedział? 2 cycki, cipka i dupcia.... no nie mogę hehe

Ja się wzięłam za robienie sukieneczki-biało-żółtej....

Ostatnia edycja:
Cześć :)
Chwilę nie zaglądałam i tyle oglądania :):):) Wszystko piękne w dodatku.
Atyde, czego Ty chcesz od swojego aniołka - super jest, ale róża przebija wszystko - boski ten haft.
Dotka, kartka jak wszystkie Twoje - słodka. Jak dziewczynka wystarczająco duża, to nie będzie się z nią rozstawać.
Amalfi - artystko, takie buciki to bym chciała dla mojej malutkiej, przesłodkie. I kocyk też zresztą.
Kamea - uroczy kocyk w różowym pudrowym kolorze, i wcale się nie zlewa. A bukiet bardzo pomysłowy :)
Martuś, powiedz swojemu, że takie zalety to połowa ludzkości ma :-D

Pozdrawiam serdecznie, ja też coś małego robię, jak skończę to się pochwalę :)

????Kamea boski kocyk, ja teraz planuje wlasnie zrobic cos takiego bo kwadraciki mi sie znudzily juz. Bede robic na prezent dla sasiadki, ktora po 2 latach staran zaciazyla wreszcie i tu dla niej brawa dziewczyny :tak:.
Zobacz załącznik 400487Zobacz załącznik 400488
Kupilam taka zielona gruba 1 wloczke i nie wiedzialam za bardzo co z nia zrobic i machnelam z niej dzis rano przed praca czapeczke, przydaloby sie dac jakiemus chlopcu moze. Dziewczynka w sumie tez moze nosic.

Co do tych wierszykow, to nie jestem tez pewna, tak jak MARTUSIA czy znajde az 4 zalety. to maja byc zalety czy wady tez. I poprosze zeby chlop o mnie ulozyl, bo ja nie umiem. Bedzie zabawniej, jak to nasi faceci o nas cos napisza, bo przeciez my niekoniecznie sie widzimy tak jak inni nas widza :-).
BASIA co do zalety: cycki, to ja akurat jestem w tej polowie, ktora tej zalety nie posiada, reszta zalet by sie znalazla ;-)

Ostatnia edycja:
Atyde :) zwijam papier pociety na paseczki grubosci 3-4mm, kupilam gotowy rozne kolory, kiedys cielam sama nozyczkami ale to zajmuje troche czasu bo terzeba linijka rowno pomierzyc. Tu masz linka na czym ta metoda polega Quilling – Wikipedia, wolna encyklopedia

Konkurs fajny pomysle nad tymi zaletami ;)

Martus haha Twoj to niezly jest haha dobre zalety Ci znalazl

Kamea bukiecik pomyslowy, a kocyk to marzenie, naprawde jest boski !!

Amalfi fajna czapka, na pewno ciepla.

Fajnie ze dzis juz piatek...

amalfi dzięki za linka na ściągacz:-)
Piękny kocyk, też bym chciała taki żrobić, tylko muszę znależć info jak te elementy łączyc ze sobą:baffled:
Czapeczka rewelacyjna, pomponik cudowny, taki puchaty! Ile zajmuje Ci zrobienie takiej czapki, skoro przed pracą ją machnęłaś?:szok: ja to przy Tobie żółw jakiś jestem:baffled:
No i brawa dla sąsiadki:-) Należą się :-)

martusia dowciapny ten Twój mąż:-D
Jeżeli już znajdę jakieś zalety w sobie to sama sobie porymuje, bo gdyby to zrobił mój maż... to pewnie ze wstydu bym się spaliła:zawstydzona/y:

Ewcia na szydelku to zrobilam i to sa same slupki, pompon zrobilam po pracy w nocy. Szybko sie robi czapke z samych slupkow. To z glowy bylo. Mowilam Ci zebys zaczela sie uczyc cholero jedna, to nie chcialas. Prezciez ci pomoge!!
Kamea łaczy sie na rozne sposoby, mam pomysl na nastepne z kwadracikow, tylko chce zrobic kolorowy, wiec musze wloczke kupic, teraz robie w kolorze neutralnym dla sasiadki, bo nie wiem jaka płec dzidzi bedzie. Wlasnie wstepnie wybralam wzor i zabieram sie do roboty;-)

reklama
Martusia ja tez z doskoku, bo jak sie pracuje od 13.30 do 21.30 to sie za wiele nie narobi. Jutro znow od rana do 18.00, wiec szalu czasowego nie mam, a jeszcze inne rzeczy do zrobienia sa, nie tylko dzierganie, teraz robie kocyk ale w miedzyczasie robie cos innego i tak w kolko. Jak skonczysz kiecke, to pokazuj zaraz

Do góry