reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Ewcia produkcja trwa widze ;)
Martus ciekawa jestem jak Ci z tym swetrem bedzie szło.

A ja dostalam zamówienie na 4 kartki z kieszonką na czekoladę, ale na na święta dopiero wiec jeszcze czas jest ;)

dotka jak zwykle cuda. Pudełko mnie powaliło. Skąd Ty masz na to wszystko pomysły?
martusia ślicznie. Podaj mi proszę schemat tego wzoru salomonowego. Szukałam go w necie, ale znaleźć nie moge a jest idealny na mój szalik:tak:
Ewcia uwilbiam te szklane koraliki, świetnie się mienią.

1.jpg2a.jpg
Przedstawiam moją sukienkę w wężowy wzór. Tkanina jest cienka, przeźroczysta, więc górę odszyłam elastyczną podszewką, a doł jest z trzech warst więc ,,majty'' nie przebijają :-D

Kamea pomysly hmm przegladam sobie w wolnych chwilach blogi innych dziewczyn i jak mnie cos zainspiruje to tworze ;)
Atyde piekna ta sukienka, naprawde ejstem pod wrazeniem wielkim, BRAWO !! dol taki jak lubie, rewelacja !!!

Wczoraj zabralam sie za te kartki czekoladowe bo mi spokoju nie dawaly, powstaly 2, wiec jeszcze 2 musze zrobic. Zdjecia dopiero pokaze jak powstana wszystkie ;)

Halo, przypominam o konkursie. Proszę opisać w rymowanym wierszyku min. 4 swoje zalety, mogą być umiejętności. Konkurs trwa do 31.10 2011. Trzy pierwsze nagrody to jajka wielkanocne ozdobione haftem. Proszę pisać na priva lub na forum, jak kto woli.

reklama
Kurcze, ja też zapomniałam, a czas ucieka...
martusia, dzięki za linka, szalik juz się robi.:tak:
Atyde świetna sukienka na świetnej figurze ;-)

A Kubusiowy kocyk spruty, stwierdziłam, że mi się nie podoba i kocyka nie będzie. No chyba, ze znajde inna włóczke. A z tej co została chyba kolejny szalik będzie, sama nie wiem.:baffled:

Do góry