reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Ok to faktycznie, w PL nie ma takich okazji.
Piszcie mi tu ktora co robi na Sylwestra do jedzenia bo inspiracji szukam ;)
Dawno wafla przekladanego nie jadlam mmm smak z dziecinstwa ;)

reklama
agnieszka to lepsze zakupy niz ja zrobiłas hehehh chociaz ja zapomnialam o torebce, tez kupilam, czekalam az ja przecenia, bo byla po 60e a kupilam za 35e, ale to jescze bylo przed wyprzedazami, wzielam ostatnia juz. A i perfumu dzis armaniego aqua di gioia, bo reszte to jakies jennifer lopez pozostawaly hehheh
dotka ja tez potzrebuje inspiracji, zrobie izaure a reszte to nie wiem co. Jakas salatke chcialam

Ostatnia edycja:
amalfi najważniejsze że zakupy udane:)

My na sylwestra wychodzimy do znajomych.Na sobotę o 11 mam fryzjera,idę ściąć troszkę włosy,zrobić pasemka oczywiście i umodelować aby było za jednym zamachem gotowe już na sylwestra :-D
...aaa co do dań na sylwestra to jutro podczas imprezy urodzinowej Alana będziemy wszystko ustalać ze znajomymi :)
I muszę się wam pochwalić dziewczyny że w piątek na 15 jedziemy oglądać domy w mieście do którego zamierzamy się przeprowadzić,jakoś nie możemy się zdecydować i ciągle jeździmy i oglądamy :blink:

agnieszka znam ten bol z domami, ja mam za ciasne to mieszkanie tez sie chce przenisc,ale my poszlismy nawet dalej, myslimy o kupnie domu tutaj o czym wczesniej kompletnie nawet przez sekunde nie pomyslelismy, ale po ostatniej wizycie w Polsce stwierdzilismy ze w Polsce zyc sie nie da i myslimy o domku tutaj

Hej, ja na sylwka tradycyjnie zrobie salatke gyros-a o reszcie jeszcze pomysle :)

atyde- akurat kupilam dzis witaminki dla meza-tez androvit :)
dotka-hormony tarczycy badalam jakis czas temu i byly ok...
Jutro zapisze sie do gina :)

martusia a skąd Ty jestes?? Nie ma tam u Ciebie albo gdzies blisko jakiejs dobrej kliniki leczenia nieplodnosci?? Bo ta miejscowosc co masz tu wpisana nic mi nie mowi :confused:.

A to moja nowa maskotka, musialam cos zrobic z tej trzeciej kuli ktora dorobilam do bałwanka i tam nie pasowala, wiec tu ja uzylam jako glowke:Zobacz załącznik 420250

Dotka, podeślij trochę optymizmu, zdradź skąd Ty go bierzesz.

Aga, gratuluję mega zakupów i życzę udanej imprezy urodzinowej Alana. Wybierzcie różowy dom, to mój ulubiony kolor :-D

Martuś, do dzieła, tylko pilnuj męża z tymi tabsami, bo mój to se bierze jak mu się przypomni, oj z tymi chłopami to jak z dziećmi, trza pilnować.

Amalfi, świetna panda Ci wyszła :tak: ,co dajesz jako wypełnienie?

Ja uszyłam sziś mamie sukienkę i bolerko na sylwka. Zaraz zabieram się za krojenie mojej sukienki. Na szczęście bolerko już mam z zeszłego roku, uf. Dostałam od Aniołka boską złotą kopertówkę (no dobra, sama se kupiłam, a teściowa mi zapakowała. Ale najważniejsze, że jest boska), która pasuje idealnie do mojego zestawu na sylwka. Jedzeniem się nie przejmuję bo idziemy do restauracjii na imprę więc nas ładnie obsłużą.:-)

atyde takiej waty do wypelniania zabawek, kupuje sie w pasmanterii, pokaz te kreacje i torebke i wsio
martusia aaa olsztyn ;-)

reklama
Do góry