reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Aga moze i sporo, ale polroczne dziecko w sumie jeszcze male :(
To prawda,zgadzam się ale co zrobić jak być może nie będzie innego wyjścia a pracować przecież trzeba.
A może mogłabyś wrócić na pół etatu to było dobre rozwiązanie?

amalfi udanego dnia w parku :tak:

Ja dziś mało czas mam dla siebie,muszę ruszyć na miasto po prezenty dla rodziny z Pl,większość mam już wybrane także piję kawę i idę,dobrze że do miasta mam 5 min drogi
laugh.gif

reklama
hejaa dziewczynki:))

Martusia no to widze,ze wypiłas najdrozsze piwo chyba w swoim zyciu:)) hee
amalfi czyli ok,ze zygasz:))) hee
docia odpoczywaj:)

Milego dnia pracy tym co w pracy..bo ja juz po:)))

amalfi docia a wy pracujecie,nie idziecie na L-4 jak narazie...ale w PL jest tez ze ppo tych 6-mcach mozna isc na wychowawczy 2 lata,ktory mozna przerwac w dowolnym okresie:))..masie umowy na stałe???

aga prezenty kupione??

Koralikowa no ja na caly etat pracuje codziennie po 8h, umowe mam na stale, o wychowawczym wiem ale jesli chce wrocic tu gdzie jestem to nie moge sobie pozwolic na dlugi urlop, niestety taka dzis rzeczywistosc, pracy trzeba pilnowac jak oka w glowie bo z nia ciezko

Ostatnia edycja:
no dokladnie docia,,,,tak teraz mowia ze zbyt maly przyrost,,ale ludzie mysla,za co beda zyc,,ze nie da sie pogodzic pracy z malutkim dzieckiem....masakra....

reklama
MARTA ja jeszcze 1 dzien wolnosci i wracam do roboty buuuuuuu:-(
AGNIESZKA co nakupiłas?
KORALIKOWA ja bylam teraz 3tyg na wolnym i powiem Ci szczerze, ze troche szlag mnie trafiał juz, i tylko pzrytyłam, i chcialam kupic dzis spodnie czarne do pracy, ale takie wieksze i oczywiscie nie bylo rozmiaru, a znalazłam takie materiałowe tanie., ale juz chcialam kupic wieksze w rozm M i nie bylo:dry:. A co do pracy to ja własnie nie zamierzam wracac na cały etat, ale tu jest lepiej niz w Polsce, bo tu reszte mi socjal dopłaci i leczenie bedziemy miec za darmo itd, tu sie lepiej wychodzi nie pracujac niz pracujac ;-)

Do góry