reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Korlalikowa i bardzo dobrze ja tez nie jestem za posylaniem dzieci predzej do szkoly ten czas dziecinstwa jest bardzo potrzebny, a rok w tym wieku to bardzo duzo dla takiego maluszka

Amalfi zyrafka fajna nie widzialam jej ;)

reklama
Aga ano leci suwak do przodu jak szalony ;) jak sie pracuje codziennie po 8h to czas naprawde zasuwa

dotka to prawda :tak:
A jak się czujesz?

Amalfi jak Twoje samopoczucie?

Ja dziś zabiegana,właśnie wróciłam z miasta,byłam po kolejne prezenty dla rodziców :tak:
Mamy dla nich jeden z najwspanialszych prezentów jakich się nie spodziewają :happy2:

Ostatnia edycja:
AGA ???? a jaki to prezent? Jestem podjarana, jakby to dla mnie bylo hehehh
A czuje sie to dobrze, coraz lepiej. Ja od poczatku nie narzekam, jak sie tyle czeka i straci nadzieje, to nawet rzyganie potem sprawia przyjemnosc, uwierz;-)

Aga dzieki ja czuje sie dobrze chyba z kazdym dniem lepiej, mnie atrakcje mdlosciowo-wymiotowe ominely wiec narzekam glownie na zmaczenie i brak mocy ;)

...no i mamy weekend :tak:
I'm very happy :-D

amalfi damy rodzicom dodatkowo oprócz przeznaczonych dla nich pieniędzy(dajemy co roku) dodatkową kasę na telewizor 42 cale.Wiem że mają jeszcze stary co ledwo dyszy i nowego się nie spodziewają ale to już w Pl albo damy kasę albo kupimy i przywieziemy im do domu :tak: Jak mogę to pomagam.Dziękuję za trud wychowania :-D tak sobie to tłumaczę:)
Dobrze że u Ciebie ok i że z kruszynka wszystko siii :D
Kiedy wstawisz suwaczek ciążowy???

Koralikowa do Pl jadę z początkiem lipca,jeszcze troszkę...:)
Zazdroszczę wakacji ehhh!

dotka to dobrze że wszystko ok :tak:
Suwaczek pięknie pracuje,szybko zleci...:)

A my jutro poza domem,jedziemy do brata M zażegnać wszystkie konflikty z przeszłości,zobaczymy co z tego wyjdzie...grrr
Miłej soboty!

hejaa Witam sie z kawusia....

Ja wczoraj wloski robilam,jasne i ciemne pasemka..wrocilam o 24..juz do was nie zajrzalam..

Burza w nocy była,,pogoda do bani dzisiaj.....

reklama
Witajcie!

Wczoraj cały dzień poza domem,wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku,konflikt zażegnany i zaczynamy wszystko od nowa
yes2.gif

Koralikowa pokaż nam się! :tak:
Ja za tydzień idę do fryzjera na pasemka też ale blond.

...a my zdecydowaliśmy się na kupno nowego,całkiem większego roweru dla synka,promocje były więc nie odpuściliśmy
laugh.gif

Później wkleję wam zdjęcie.

Miłej niedzieli!

Do góry