reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Oj Marta kurcze tule, to musi byc straszne, ja pochowalam dwa psiaki w polsce i do dzis mi przykro, a do mojego nowego psa, przez pomylke ciagle mowie imieniem jednego z dawnych psow, bo mialam psa i suke wczesniej.

reklama
hej kochane,
Zjola super wiesci, tak sie ciesze ;)
Martusia tak mi przykro :( do dzis pamietam jak szlam ze swoim szczurkiem do werynarza go uspic bo juz umieral i szlam i ryczalam po dordze, a ludzie nie wiedzieli o co chodzi
Kamea tos poszlala i co udalo sie wysuszyc na dworze?
Emailia witaj w naszym gronie ;)
Koralikowa, Amalfi pozdrowionka!

wrzucam 2 kartki, które ostatnio zrobiłam

teraz bedzie mnie mniej bo jutro sie pakuje, bo wyjezdzam na urlop nad morze do Świnoujscia, a potem w Bieszczady wiec nawet 2 tyg moze mnie nie byc :) tak sie ciesze tym urlopem, odpoczne troche od pracy wreszcie ;) caluski dla Was :*

IMG_0125.jpgIMG_0141.jpg

Ostatnia edycja:
DOTKA super kartki, a ta czerwona zajebista, moze temu ze lubie czerwony. I zazdroszcze Ci urlopu az takiego urozmaiconego i dluuuugiego i jeszcze pogoda ma sie poprawic:-)

ATYDE zdolna jestes:-). A to sama wymyślalaś jak to bedzie wygladało? czy tak Ci kazali uszyc? Jakies schematy mialas? Czy tylko przerabialas?

Atyde zdolna bestia z Ciebie ;) Amalfi to ma teraz caly czas urlop bo ona nie pracuje juz :D
Amalfi tez mnie scieszy ze pogoda ma sie poprawic

DOTKA ale urlop podczas tej pory roku co tu jest czyli jesieni i siedzeniu w domu przez to, to nie urlop :-(, ale i tak wole w domu siedziec, niz wracac do roboty. Znow mialam koszmar, ze do roboty wracam brrrrrr

Cześć dziewczynki.
Bozia chyba wczoraj nade mną czuwała. Całe pranie wysuszyłam :-D
Martusiu strasznie mi przykro. Ja też straciłam psiaka. Miałam go od szczeniaka.
Dotka udanego wypoczynku. A w Świnoujściu jest pięknie :) I karteczki jak zwykle obłędne. Mnie też podoba się ta czerwona :tak:
Atyde podziwiam:tak:Strasznie podoba mi się to body
A ja zostałam dzisiaj po raz kolejny ciocią!Moja bratowa dzisiaj rano urodziła córeczkę :-)

reklama
Kamea dzieki;) no i ogromne gratulacje, mam nadzieje ze koolejny pototmek w rodzinie bedzie od Ciebie juz ;)
Amalfi hihih ale koszmary sie mecza

ja ide sie pakowac cos sie zabrac za to nie moge :D a w miedzyczasie kukurydze sobie gotuje mniam :D

Do góry