reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Zjola mdłosci miałam od samego poczatku prawie, tylko na poczatku mniejsze,potem sie rozkręciły, az do wymiotow porannych dochodzilo, cycki bolały, i zgage tez mialam ciagle, caly czas cos czułam w przełyku, az do żoładka. I zapachy, drazniły mnie wszystkie, nie mogłam do psa sie zblizyc, bo mi cuchnął. I te zapachy ustaly po 12tc a reszte mam nadal, tylko mniejsze mam te objawy teraz

Ja wiem, ze to głupie ale tych objawów Ci zazdroszczę, bo ja takie miałam z młodym i urodził się zdrowy a w poprzednich dwóch ciążach objawów nie było i obumarły. Teraz tylko lekkie pobolewanie piersi, prawie żadne i ta zgaga. Znowu się martwię, że za dwa tygodnie dowiem się, że nic z tego :(

Witam kochane. Produkcja tu spora. Wczoraj były chrzcinki mojego chrześniaka i nie zaglądałam na forum.
Martusia- strasznie mi przykro. Wiem co czujesz, bo miesiąc temu naszego kotecka potrącił samochód. Najgorzej zniósł tą tragedie mój synuś.
Dorotka- kartki cudowne!!! Szacun. Miłego wypoczynku i przede wszystkim udanej pogody.
Atyde- super kreacja:) Fajny pomysł z tym body.
Kamea- gratulacje dla cioteczki. Ja zostałam ciotką 3 dni temu:)
Zjola- nie zadręczaj się kochana. Na pewno będzie dobrze.

A ja dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiła testa. ( na 7 dni przed terminem m). Na pierwszy rzut oka nic nie było widać. Ale ja się tak mocno przyglądałam,że widziałam bardzo słaby cień ( córka też). Nie chce się zbytnio nakręcać , ale z synem miałam 3 dni po terminie miesiączki test prawie niewidoczny a w 10 dniu po terminie było widać ino ino. Hmmmm. Nie wiem czy nie jechać na Bete , bo przez tydzień czekania to jajko zniose :szok:

ZJOLA nie przejmuj sie, DOTKA tez nie ma objawow i zobacz juz minal jej 14tc, ani mdłosci ani wymiotow, nic. A ja w sumie tez sie cieszyłam , ze mam te objawy, bo przynajmmniej wiedzialam , ze jest ok, zwlaszca ze tu do szpitala idzie sie tylko 3 razy w ciagu calej ciazy (jak ciaza jest bez problemow), wiec bym sie zamartwiała tylko, chyba ze prywatnie bym poszła. Zjola a ktory dc masz teraz? Liczysz to jeszcze?

KORALIKOWA teraz tez mam objawy, ale słabsze, juz moge psa wąchac heheh , ale rzygam nadal, ostatnio trzy dni pod rzad, wczoraj spokoj i dzis narazie nic.

EMALIA na 7d przed terminem @?? A to nie za wczesnie?

ja juz przebieram nogami, ostatnie zakupy dokonane i dopinam walizy :D
pogoda super wiec ciesze sie strasznie

bede kryla brzuszek przed sloncem, dzieki pamietam o tym
emalia mam nadzjeje ze sie udalo ;)
Zjola nie panikuj tylko moje objawy to podwyzszona temp, zgaga, ssanie w zoladku, bialy sluz i bolace do terz (.)(.), na poczatku bole brzucha ale jelit nie macica, no i zmeczenie po pracy bylam juz flakie, a i tydzien po tescie oslabienie organizmu przeziebienie mnie wzielo i bylam na 4 dniowym zwolnieniu, glowa do gory jesli nie masz objawow w sensie wymiotow i mdlosci to sie ciesz tylko!
Amalfi a Tobie wspolczuje ze tak dlugo sie to wlecze za Toba, ja od 11tc czuje ze zyje pelnia :D teraz o ciazy przypomina mi tylko brzuszek rosnacy, bolace (.)(.) no i brak @@@@ :D

buziaki dla reszty ahojjjj do uslyszenia!!!!

DOTKA to Ty jescze w domu?? Trafiłas na pogode ładna w tym tyg przynajmniej, zazdroszce Ci . Udanego urlopu Wam zycze

dociuu baw sie dobrze,,udanego urlopiku>>>>> pamietaj ze nad morzem wieje:)))
emalia troche wczesnie,,za wczesnie....poczekaj cierpliwie....
amalfi ale pies ma spokoj,nie jestw yganiany co,,heee

reklama
Dzięki dziewczynki. Kurde wiem ,że trochę za wcześnie ale zawsze byłam w gorącej wodzie kąpana :-D W dodatku jestem nałogowcem i chciałabym rzucić zaraz po tym jak będę wiedzieć czy rośnie już we mnie fasolka ( z synem też rzuciłam od razu ale przez głupie podpuszczanie znajomych wróciłam i teraz bardzo żałuje).

Dorociu- udanego urlopiku. Ja już się nie mogę doczekać mojego wyjazdu ( jeszcze 26 dni):-)

Do góry