reklama
amalfi
Fanka BB :)
Zjola mdłosci miałam od samego poczatku prawie, tylko na poczatku mniejsze,potem sie rozkręciły, az do wymiotow porannych dochodzilo, cycki bolały, i zgage tez mialam ciagle, caly czas cos czułam w przełyku, az do żoładka. I zapachy, drazniły mnie wszystkie, nie mogłam do psa sie zblizyc, bo mi cuchnął. I te zapachy ustaly po 12tc a reszte mam nadal, tylko mniejsze mam te objawy teraz
Koralikowa
amalfi,a teraz prEszlo??
Ja wiem, ze to głupie ale tych objawów Ci zazdroszczę, bo ja takie miałam z młodym i urodził się zdrowy a w poprzednich dwóch ciążach objawów nie było i obumarły. Teraz tylko lekkie pobolewanie piersi, prawie żadne i ta zgaga. Znowu się martwię, że za dwa tygodnie dowiem się, że nic z tego 
emalia82
Witam kochane. Produkcja tu spora. Wczoraj były chrzcinki mojego chrześniaka i nie zaglądałam na forum.
Martusia- strasznie mi przykro. Wiem co czujesz, bo miesiąc temu naszego kotecka potrącił samochód. Najgorzej zniósł tą tragedie mój synuś.
Dorotka- kartki cudowne!!! Szacun. Miłego wypoczynku i przede wszystkim udanej pogody.
Atyde- super kreacja
Fajny pomysł z tym body.
Kamea- gratulacje dla cioteczki. Ja zostałam ciotką 3 dni temu
Zjola- nie zadręczaj się kochana. Na pewno będzie dobrze.
A ja dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiła testa. ( na 7 dni przed terminem m). Na pierwszy rzut oka nic nie było widać. Ale ja się tak mocno przyglądałam,że widziałam bardzo słaby cień ( córka też). Nie chce się zbytnio nakręcać , ale z synem miałam 3 dni po terminie miesiączki test prawie niewidoczny a w 10 dniu po terminie było widać ino ino. Hmmmm. Nie wiem czy nie jechać na Bete , bo przez tydzień czekania to jajko zniose
Martusia- strasznie mi przykro. Wiem co czujesz, bo miesiąc temu naszego kotecka potrącił samochód. Najgorzej zniósł tą tragedie mój synuś.
Dorotka- kartki cudowne!!! Szacun. Miłego wypoczynku i przede wszystkim udanej pogody.
Atyde- super kreacja
Kamea- gratulacje dla cioteczki. Ja zostałam ciotką 3 dni temu
Zjola- nie zadręczaj się kochana. Na pewno będzie dobrze.
A ja dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiła testa. ( na 7 dni przed terminem m). Na pierwszy rzut oka nic nie było widać. Ale ja się tak mocno przyglądałam,że widziałam bardzo słaby cień ( córka też). Nie chce się zbytnio nakręcać , ale z synem miałam 3 dni po terminie miesiączki test prawie niewidoczny a w 10 dniu po terminie było widać ino ino. Hmmmm. Nie wiem czy nie jechać na Bete , bo przez tydzień czekania to jajko zniose

amalfi
ZJOLA nie przejmuj sie, DOTKA tez nie ma objawow i zobacz juz minal jej 14tc, ani mdłosci ani wymiotow, nic. A ja w sumie tez sie cieszyłam , ze mam te objawy, bo przynajmmniej wiedzialam , ze jest ok, zwlaszca ze tu do szpitala idzie sie tylko 3 razy w ciagu calej ciazy (jak ciaza jest bez problemow), wiec bym sie zamartwiała tylko, chyba ze prywatnie bym poszła. Zjola a ktory dc masz teraz? Liczysz to jeszcze?
KORALIKOWA teraz tez mam objawy, ale słabsze, juz moge psa wąchac heheh , ale rzygam nadal, ostatnio trzy dni pod rzad, wczoraj spokoj i dzis narazie nic.
EMALIA na 7d przed terminem @?? A to nie za wczesnie?
KORALIKOWA teraz tez mam objawy, ale słabsze, juz moge psa wąchac heheh , ale rzygam nadal, ostatnio trzy dni pod rzad, wczoraj spokoj i dzis narazie nic.
EMALIA na 7d przed terminem @?? A to nie za wczesnie?
dotka85
ja juz przebieram nogami, ostatnie zakupy dokonane i dopinam walizy 
pogoda super wiec ciesze sie strasznie
bede kryla brzuszek przed sloncem, dzieki pamietam o tym
emalia mam nadzjeje ze sie udalo
Zjola nie panikuj tylko moje objawy to podwyzszona temp, zgaga, ssanie w zoladku, bialy sluz i bolace do terz (.)(.), na poczatku bole brzucha ale jelit nie macica, no i zmeczenie po pracy bylam juz flakie, a i tydzien po tescie oslabienie organizmu przeziebienie mnie wzielo i bylam na 4 dniowym zwolnieniu, glowa do gory jesli nie masz objawow w sensie wymiotow i mdlosci to sie ciesz tylko!
Amalfi a Tobie wspolczuje ze tak dlugo sie to wlecze za Toba, ja od 11tc czuje ze zyje pelnia
teraz o ciazy przypomina mi tylko brzuszek rosnacy, bolace (.)(.) no i brak @@@@ 
buziaki dla reszty ahojjjj do uslyszenia!!!!
pogoda super wiec ciesze sie strasznie
bede kryla brzuszek przed sloncem, dzieki pamietam o tym
emalia mam nadzjeje ze sie udalo
Zjola nie panikuj tylko moje objawy to podwyzszona temp, zgaga, ssanie w zoladku, bialy sluz i bolace do terz (.)(.), na poczatku bole brzucha ale jelit nie macica, no i zmeczenie po pracy bylam juz flakie, a i tydzien po tescie oslabienie organizmu przeziebienie mnie wzielo i bylam na 4 dniowym zwolnieniu, glowa do gory jesli nie masz objawow w sensie wymiotow i mdlosci to sie ciesz tylko!
Amalfi a Tobie wspolczuje ze tak dlugo sie to wlecze za Toba, ja od 11tc czuje ze zyje pelnia
buziaki dla reszty ahojjjj do uslyszenia!!!!
Koralikowa
dociuu baw sie dobrze,,udanego urlopiku>>>>> pamietaj ze nad morzem wieje
))
emalia troche wczesnie,,za wczesnie....poczekaj cierpliwie....
amalfi ale pies ma spokoj,nie jestw yganiany co,,heee
emalia troche wczesnie,,za wczesnie....poczekaj cierpliwie....
amalfi ale pies ma spokoj,nie jestw yganiany co,,heee
reklama
emalia82
Dzięki dziewczynki. Kurde wiem ,że trochę za wcześnie ale zawsze byłam w gorącej wodzie kąpana
W dodatku jestem nałogowcem i chciałabym rzucić zaraz po tym jak będę wiedzieć czy rośnie już we mnie fasolka ( z synem też rzuciłam od razu ale przez głupie podpuszczanie znajomych wróciłam i teraz bardzo żałuje).
Dorociu- udanego urlopiku. Ja już się nie mogę doczekać mojego wyjazdu ( jeszcze 26 dni):-)

Dorociu- udanego urlopiku. Ja już się nie mogę doczekać mojego wyjazdu ( jeszcze 26 dni):-)
Podziel się: