reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Dotka - beta źle przyrasta, zarodek za mały bez akcji serca, pęcherzyk nie rośnie :( Przed zabiegiem zawsze robią jeszcze kontrolne usg, więc się potwierdzi.

Amalfi - my już przez 2 lata przeszliśmy wszystkie mozliwe badania. Nie ma na to mocnych :(

reklama
Dziewczyny mam pytanie co można kupić maluszkowi na pierwsze wiedzenie bo wybieramy się z mężem do koleżanki,miesiąc temu chłopca urodziła i nie wiem co kupić a nie chcę pytać bo wtedy nie będzie to już niespodzianka
laugh.gif
dodam także że ciuszków ma po uszy.Co radzicie??

Hejka.
Atyde- masz urlopik to odpoczywaj. Czekamy na fotki :)
Dorotka-współczuje przejścia. Oszczędzaj się kochana :*
Zjola- tak mi przykro. Tulam mocno :*
Aga- ja zawsze kupuje jakiś ciuszek i zabawke typu grzechotka lub gryzak
Martusia- pochwale ci sie ,że bedziemy mieć nowego kotecka. Jest sliczna, biało-ruda i ma 4 tyg.Po powrocie z wczasów bierzemy do domu :-)

Zakupiłam dzisiaj na allegro sobie testy owulacyjne. A co mi tam, trza próbować :-D
Pozdrawiam wszystkie :*

emalia a o mnie zapomniałas:(((:)cool::-p...
to owocnych ci zycze tych testow....:))))

dobranocc

Koraliczku kochany, padam na kolana i błagam o przebaczenie :sorry: Co tam serduszko słychować? Jakie plany na dzisiaj? :* Właśnie zauwazyłam że 2000 postów już naskrobałaś:-D Gratki!!!;-)

Witam z rana. My z Jasiem siedzimy przed tv i ogladamy bajki na Disney Junior. Ola jeszcze spi. Jak sie do końca obudzę to biore sie za sprzątanie, pranie itd. Muszę jeszcze wózek wyprać Jankowi na wczasy. Ehhhhh

reklama
Do góry