reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Witajcie Kochane, ja na urlopie, a od rana do wieczora robię poprawki i szyję.
Dotk, ale się wystraszyłam, na szczęście dobrze się skończyło. Odpoczywaj teraz na maxa. Dziękuję za pocztówkę :-) Zjola, bardzo mi przykro i smutno.
Bardzo przepraszam za brak zdjęć, normalnie doby mi brakuje :szok: ale obiecuje doczekacie się.

reklama
hej ja sie tylko melduje po podrozy ok ale czuje ze musze odpoczac i ladowac akumulatorki na tym zwolnieniu.

Caluski dla wszystkich, Zjola jestes dzielna! buziak ogromny dla Ciebie!
Dotka odpoczywaj:)
aga i co w końcu kupisz?
Martusia kupiłam grzechotkę,3 maskotki które przyczepia się np.do łóżeczka,one są na takiej sprężynie,małe śpioszki i paczkę dobrych pampersów:)Takie pierdołki ale na pewno będą przydatne.
Witajcie Kochane, ja na urlopie, a od rana do wieczora robię poprawki i szyję.

Atyde Ty na urlopie nie pracuj tylko odpoczywaj :)Miłego urlopowania!

Kochane, żegnam się na tydzień, bo właśnie jedziemy na pociag do Kołobrzegu. To był wczorajszy mega spontan, Wszystko załatwiliśmy wczoraj w 2 godz. Pozdrawiam.:-)

Atyde to milego urlopu ;)

ja wyciagnelam szydelko wow i nawet zaczelam male butki dziergav z glowy, ciekawe co wyjdzie. Czuje sie lepiej juz, tylko skora na brzuchu zaczela mnie swedziec chyba sie rozrastam

ATYDE udanego, zasłużonego urlopu Ci zycze:tak::-)
DOTKA to pokaz co Ci wyjdzie, jak juz skonczysz, ja zrobiłam jednego bucika czerwonego i brak motywacji do drugiego :-(. A bedziesz kupowac chuste albo nosidełko? Kupiłaś juz cos albo myślisz nad kupnem?

Miłego dnia wszystkim życze :)

Dzisiaj jedziemy na chrzciny do szwagra :) Będzie wyżerka. A wieczorem... do dzieła ;)

Atyde- z tego co wiem, to takie spontany najlepiej wychodzą :) U danego urlopu i super pogody :)
Dorotka- jestem ciekawa rezultatów ;) Czekam na fotki :)
Zjola- jak się czujesz serduszko? Ściskm mocno :*

Martusia, Koralikowa, amalfi i wszystkie pozostałe , co słychowac?

Aga- ślicznego masz synusia :)

Amalfi hehe to pokaz tego jednego chociaz ;) moze jakas inspiracje podlapie. Z zakupow mam ciuszkow troche z SH, a tak to mam oslonki na sutki w razie czego z Aventa, monitorek oddechu ten na klips co Ci pisalam i ten sterylizator TT wylicytowany okazyjnie za pol ceny bo jednak doszlam do wniosku ze bedzie szybciej :p przekonalas mnie. Do tego gratis dostalam 2 gryzaki w w ksztalcie smoczka i smoczek aventa i 2 probki jakis kremow. No i adapter do pasow bezpieczenstwa do auta zamoiwlam sobie tez uzywany na allegro bo nowy to az 160zl kosztuje, bo jak wroce do pracy to bede codziennie robic ok 25km, a Ty co masz?

Emalia skonczylam ;) jak zrobie fotki to wrzuce popoludniu mysle, bo z kolezanka sie umowilam na 14 na miescie

DOTKA no to ładnie juz zakupiłas:szok:! A tak cicho siedzisz heheh. A mowiłam ze sterylizator sie przyda, tu wszytskie uzywaja heheh. Ja mam dopiero sterylizator i odciagacz pokarmu , wszystko z TT, w tym byly butelki i smoczki tez i mama mi kupila 3 ciuszki, ale nie mam ich jeszcze w Irl, kompletuje mi paczke powoli ;-). Powiedziała tez , ze swojemu jedynemu wnukowi kupi wozeczek, ja mam wybrac i ona zapłaci ;-). A dzis ide cos poogladac jak sklepy otworza. Pozniej zamowie chuste, tak w grudniu moze, bo myśle, ze z ta chusta bede mogła wiele rzeczy robic w domu bez problemu, wiesz ja tu nikogo nie mam, nikt mi nie pomoze, a z psem trzeba wyjsc i z dzieckiem jednoczesnie i posprzatac, wiec mysle , ze chusta sie przydaje kobietom na obczyznie;-)

reklama
a i laktator tez mam, reczniczek kapturek i majtki poporodowe siatkowe, ale to od bratowej wiec nie ze specjalnie kupowalam. A chuste tez kupie na allegro pewnie ale jakas niedroga z tych elastycznych bo nie wiem czy to sie sprawdzi wiec szkoda kupe kasy wywalac ;)

prezentuje butki

IMG_0220.jpgIMG_0222.jpgIMG_0223.jpg

Do góry