reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Ja po pracy....weekendddddddddddddddd w koncu;;;;

Aga jo,,tylko my wyrzucamy meble,,moje łóżko połamane w cholerke....takze mus nowe kupic....

docia daj ciastoo,,mniammmm

Moze ja tez upichce,,,,,musze isc na zakupy,,bo nic w lodowce,,a stary wraca dzisiaj..jakas kolacja by sie przydała:)
cos proponujecie??

Kupiłam dziś swojemu najmłodszemu dziecku pierwszą w życiu czapkę taką na chłodne dni.
Rozmiar czapki 0-3 miesiące ,a moja dama w niej pływa :szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::-):-):-)
Czapka jest naprawdę malutka ,ale główka Karolisi jeszcze mniejsza i zasłania jej nawet oczy :szok::szok::-D:-D:-D
wyjścia nie miałam i siedziałam dziś z szydełkiem w ręku. ;-):-):-):-)
Wyszła taka czapunia :tak:

Załączniki

• 20120914474.jpg
    20120914474.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 42
As superowa ta czapka, a Karolinka jaka sliczna istna modeleczka ;)

to moje pudeleczkoexplodinx box i slodkie rozowe ciuszki :D
tam za te tekturki w kropki wklada sie kase ;)

IMG_0313.jpgIMG_0314.jpgIMG_0315.jpgIMG_0316.jpgIMG_0317.jpgIMG_0318.jpgIMG_0320.jpgIMG_0323.jpgIMG_0324.jpgIMG_0329.jpg

Ostatnia edycja:
AS piekna córcia, i super czapka, widzisz jak zdolnosci manualne sie przydają heheh;-)
DOTKA no pokaz juz. Juz pokazałaś, zajebiste to pudełko, pomysłowe, tylko dobrze, ze to nie sześciokąt,
bo ktoś wkładając kase by zbankrutował heheh. A skąd ciuszki masz? Dostałaś? Ja o mało co nie dostałam
wczoraj pieknego kombinezonku rozowego w kropki, ale jeszcze mi kazała czekać, a z se potwierdzi i mi da,
a ja wiadomo, ze sie nie upomnę heheheh
AGA jeszcze nie kupilismy prezentu, bo wczoraj sie troche pokomplikowało, dzis byc moze pojedziemy,
jezeli pojdziemy w ogole na te urodziny. Aga a czemu wy meble sami kupujecie? Nie bylo tam?

Ostatnia edycja:
hehe no a roboty bylo przy tym pudeleczku mase, ale efekt super :D
ciuszki od bratowej kolezanki w sumie bo 2 miechy temu urodzila coreczke, bo ona jej dala a ta teraz oddaje i swoje jakies tez daje ;)

slonko wyszlo ide na spacer moze sobie tego wrzosa w koncu kupie ;)

Cześć
Amalfi my wynajmujemy dom nieumeblowany :tak:i meble kupujemy sami.
Dotka śliczne i bardzo pomysłowe :-)
As czapeczka bardzo ładna a mała słodziutka :tak:

Ja zabiegana dziś :baffled:
Niedługo na urodziny idziemy.
...a i już mam zrobioną aukcję na ebayu,mam nadzieję ze szybko się sprzedadzą :-(

reklama
Aga to trzymam kciukaski za sprzedaz mebelko ;)
wrzucam moja ta kolejna kartke na to samo wesele dla babci robilam

Kamea czekam na przepis na kwiatuszka jak sie zjawisz ;)

IMG_0309.jpgIMG_0311.jpgIMG_0330.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry