reklama
amalfi
Fanka BB :)
AS nie wpatruj sie w nią , tylko wydziergaj taką, bardzo łatwo sie ją robiło , szybciej niz myszke, ktora zrobiłam pare dni temu. Zrobie chyba jeszcze jedną dla kumpeli, bo urodziła coreczke, akurat na zime, wiec jej sie przyda ;-)
kwiatuszekq20
sun sliczna ta czapeczka
Koralikowa
no czapeczka sliczna....
ja zaczynam komin robic dla siebie.....chcialam cos dla syna na zime,,ale,,hmm..sama nie wiem....
as super ze sie wybawiliscie...
docia a ty sie wybawisz
))
aga ....
)) milego...
kwiatku wspolczuje bezsennosci....
ja zaczynam komin robic dla siebie.....chcialam cos dla syna na zime,,ale,,hmm..sama nie wiem....
as super ze sie wybawiliscie...
docia a ty sie wybawisz
aga ....
kwiatku wspolczuje bezsennosci....
Martusia85
skończyłam-pisałam chyba ze za krótki wyszedł by go dwa razy owinąć-a mierzyłam po tym żeby mi starczył tak na ramiona założyć...
Dziewczyny mam sekundę to piszę ,bo wreszcie Karolcia zasneła.
Miałyśmy wypadek w domu.
Spłakała się bidulka dziś za wszystkie czasy.:-
-
-(
Na godzinę 14 poszłam do dentysty .
Okazało się ,że trzeba wyrwać ,więc go wyrwałam.
Dostałam silne znieczulenie ,bo to 8 była.
Po wyrwaniu nie chciała lecieć krew ,więc dr. mi rozwalił dziśło by skrzep się utworzył.
Dostałam krwotoku z tego dziąsła ..
Ale wszystko szybko zostało opanowane.
Wróciłam do domu tuż po 15 i od razu chciałam przewinać malutką.
Stanełam do przewijaka ,przewinełam ,przebrałam ,wzięłam na ręce i poczułam jak mi się gorąco zrobiło.
Ostatkiem sił doszłam do łóżka ,ale już nie usiadłam tylko upadłam na nie i w tej samej chwili upuściłam małą.
Karolcia spadła z mojej wysokości z rąk na łóżko ,ale na łóżku leżała interaktywna książeczka taka plastikowa i ona w tę książeczkę buźką uderzyła.
Ocknełam się słysząc jej przerażający wrzask,a potem strasznie dużo krwi dookoła..
Lekarz powiedział ,że miałyśmy dużo szcześcia.
W klinice praktycznie przyjęli nas natychmiast.
Wstrząśnienia mózgu nie stwierdzili ,ale strasznie duże zalęknienie.
Małazanosiła się od płaczu do 21 z minutami..:-
-
-
-(
Darła się tak jakby ją ktoś ze skóry obdzierał...
Cały czas lecimy na lekach przeciwbólowych i ma je dostawać przez 3 doby.
Z jedzeniem mamy problem ,bo mała słabo cyca ciągnie przez te rozwalone usteczka...
Ech narobiło się

Dobra dość tego narzekania.
Spadam spać ,bo nie wiadomo jaka nocka będzie

Miałyśmy wypadek w domu.
Spłakała się bidulka dziś za wszystkie czasy.:-
Na godzinę 14 poszłam do dentysty .
Okazało się ,że trzeba wyrwać ,więc go wyrwałam.
Dostałam silne znieczulenie ,bo to 8 była.
Po wyrwaniu nie chciała lecieć krew ,więc dr. mi rozwalił dziśło by skrzep się utworzył.
Dostałam krwotoku z tego dziąsła ..
Ale wszystko szybko zostało opanowane.
Wróciłam do domu tuż po 15 i od razu chciałam przewinać malutką.
Stanełam do przewijaka ,przewinełam ,przebrałam ,wzięłam na ręce i poczułam jak mi się gorąco zrobiło.
Ostatkiem sił doszłam do łóżka ,ale już nie usiadłam tylko upadłam na nie i w tej samej chwili upuściłam małą.
Karolcia spadła z mojej wysokości z rąk na łóżko ,ale na łóżku leżała interaktywna książeczka taka plastikowa i ona w tę książeczkę buźką uderzyła.
Ocknełam się słysząc jej przerażający wrzask,a potem strasznie dużo krwi dookoła..
Lekarz powiedział ,że miałyśmy dużo szcześcia.
W klinice praktycznie przyjęli nas natychmiast.
Wstrząśnienia mózgu nie stwierdzili ,ale strasznie duże zalęknienie.
Małazanosiła się od płaczu do 21 z minutami..:-
Darła się tak jakby ją ktoś ze skóry obdzierał...
Cały czas lecimy na lekach przeciwbólowych i ma je dostawać przez 3 doby.
Z jedzeniem mamy problem ,bo mała słabo cyca ciągnie przez te rozwalone usteczka...
Ech narobiło się

Dobra dość tego narzekania.
Spadam spać ,bo nie wiadomo jaka nocka będzie

Kamea
Witajcie dziewczynki. Czyzbym była dzisiaj pierwsza? 
As cholewka miałyście ogromne szczęście. Dobrze, że wszystko tak się skończyło. Biedna Karolinka, aż mi żal malusiej. Mocno ma usta rozcięte? Pewnie strasznie jej opuchły. Wsółczuje Wam ogromnie. Przy wyrywaniu zebów niestety zdarzają się takie oslabnięcia.
Mój brat w zeszłym tygodniu schodził ze schodów trzymając na rękach swoją 1,5 miesięczną córkę. Noga mu się ześlizgnęła i zjechał z tych schodów jak długi, ale na szczęście nie upuścił Madzi. Mała się wystraszyła ogromnie a brat złamał żebro.
As cholewka miałyście ogromne szczęście. Dobrze, że wszystko tak się skończyło. Biedna Karolinka, aż mi żal malusiej. Mocno ma usta rozcięte? Pewnie strasznie jej opuchły. Wsółczuje Wam ogromnie. Przy wyrywaniu zebów niestety zdarzają się takie oslabnięcia.
Mój brat w zeszłym tygodniu schodził ze schodów trzymając na rękach swoją 1,5 miesięczną córkę. Noga mu się ześlizgnęła i zjechał z tych schodów jak długi, ale na szczęście nie upuścił Madzi. Mała się wystraszyła ogromnie a brat złamał żebro.
dotka85
As jejku dobrze ze to sie tylko tak skonczylo, jednak trzeba strasznie uwazac. Ucaluj coreczke, mam nadzieje ze usteczka szybko sie zagoja
Kamea kurcze tez mial przygode i widac ze schodow rowno zjechal ze az zebro zlamal :/ dobrze ze utrzymal coreczke. A i probowalam zrobic tego kwiatka
on jakis spory mi wyszedl, tylko wszystkie platki jednakowej wielkosci robilam
Za 2 dni wieczorem wizyta doczekac sie juz nie moge
strasznie mnie brzuch ciagnie od 2 dni chyba wiazadla sie naciagaja nie jest to bol tylko uczucie takiego sciagniecia przy gwaltowniejszych ruchach zaboli
Kamea kurcze tez mial przygode i widac ze schodow rowno zjechal ze az zebro zlamal :/ dobrze ze utrzymal coreczke. A i probowalam zrobic tego kwiatka
Za 2 dni wieczorem wizyta doczekac sie juz nie moge
reklama
Babolki proszę o kciuki na jutro. Mam już dużego stresa i cały czas się zastanawiam, co mnie opętało na stare lata, takie klocki sobie fundować
. Sorki, że nie czytam co u was, wracam do nauki.
Buziaki dla wszystkich

Buziaki dla wszystkich
Podziel się: