reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
dotka to żadne dzieła ,ot zwykłe rękawiczki na sznurku ,ściagane tym samym sznurkiem :-D:-D:-D.Właśnie powstała opaska -tylko kwiatka jeszcze nie ma :-p:-p

Cześć, sorry, że mnie nie było ale od zeszłego czwartku to miałam sobotę tylko wolną a tak robota po 10,5 godz. Dziś i jutro mam wolne. W weekend znowu do roboty, jak ja nie nawidzę pracować w niedzielę, wrryyy.
Sorry za brak zdjęć muszę je dopiero zgrać i przeglądnąć. Wczoraj kolega z pracy emka powiadomił go, że zostanie ojcem więc emek jest zdołowany, ja też. Dodatkowo odebraliśmy pasata po naprawie, po utargowaniu 4 tysie. A do tego padł akumulator, kolejne 220 zł. A ja zapomniałam zapłacić ubezpieczenie za mojego cienkiego i tak od 15.09 jeździłam nieświadoma tego. Bogu dzięki, że nie miałam kontroli drogowej. Znowu jesień i znowu dół. Masakra, a przed staraniami to byłam taka szczęśliwa. A teraz to pasmo samych nieszczęść. Masakra. SORRY za narzekanie ale muszę, bo muszę.
Śliczne kocyki i czapusie zrobiłyście. Ja już zaczynam myśleć o nowych bombkach wstążkowych na święta na sprzedaż.

As nie wazne ze "tylko" rekawiczki wg Ciebie, dla nas to "az" :D wazne ze rekodzielo, wiec pokazuj kochana jak cykniesz fotke!
Atyde to faktycznie to auto Was szarpnelo niezle, ja tak kiedys z przeterminowanym przegladem jezdzilam tez nieswiadomoa :D eh dolujace sa wiesci ze komus sie udalo kiedy samemu nie chce wyjsc, ale wierze ze szczescie i do Was sie wnet usmiechnie :) no i zapachnialo swietami jak napisalas o tych bombkach :D

hej
mała cora od wczoraj
Padam na pysk...
Wczoraj był mały horror ,ale już dziś nieco spokojniej.
Biegunka nas dopadła
W nocy jeszcze kupa była .Potem temp ponad 39 *
dziś rano już 2 kupy i temp w granicach 38 ,ale widać po małej ,że coś jej jest...
:-:)-(hora od wczoraj.

Cześć,
Dotka, właśnie postanowiłam już przygotowywać się do świąt, bo później to zawsze czasu mi nie starcza.
As, współczuje, biedulki wymęczone obie jesteście, oby szybko przeszło i wróciły siły.
A teraz ZDJĘCIA. Uszyłam siedem kompletów fartuszków dla pokojówek. Przebieraja się w nie przyszła panna młoda, druchny i robią sobie stylizowaną sesję zdjęciową. Mają własne małe czarne. To zlecenie dostałam od tej dziewczyny co uszyłam jej suknie ślubną, bo ona robi te sesje w Bielsku i Krakowie. Oto link:
Dary Mary - fotograficzny wieczór panieński w Krakowie
Uszyłam opaskę do włosów do sukni ślubnej i muszkę dla pana młodego. Ona będzie miała buty i wstażkę od wiązanki w kolorze muszki. Sukienka podstawowa jest do kolana, na to zakłada długą spódnicę z tyłu do kościoła. Zdjęcia niestety na wieszaku, bo mój manekin( rozm.36) jest za gruby:-D

DSC02073.jpgDSC02076.jpgDSC02080.jpgDSC02100.jpgDSC02104.jpgDSC02110.jpgDSC02119.jpg

reklama
To na biuście manekina to są mankiety, a na szyji ma jeszcze podwiązkę:-p.
Przedostatnie zdjęcie to tył sukienki, jest z koronki tak jak rękawy. Z przodu jest dekolt typu ,,woda''.

Do góry