reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Ja nie leniu****ę tylko pracuję, od 9 do 18 w robocie, masakra.
As, Karolcia i opaska śliczne.
Zjola, super, że idziecie do przodu.

As, Zjola, co powiecie na suknię ślubną, stronkę wcześniej. Zapraszam na zamknięty, bo się tam ,,wkleiłam'' w dwóch kiecach.

reklama
Cześć dziewczyny:)

Nie było mnie na bb kilka dni,odpoczęłam ale nie dlatego ze miałam taką potrzebę tylko dużo się u mnie działo :tak:
Sprzedaliśmy meble,kupiliśmy narożnik (za około 3 tyg.będzie) przemeblowywałam pokój dzienny,kupiłam nowy obraz i kupić muszę jeszcze 3 małe,tym razem obrazy przedstawiają miasta i są czarno białe.
Pogoda jesienna ale mimo wszystko na spacery chodzimy.
Niedługo halloween :-) idziemy na imprezę domową i musimy się wszyscy przebrać także szukam stroju :-D tyle u mnie...

Wiem, że jeszcze wcześnie ale ja już produkuję aniołki na święta. Oto moje klony :-D. Zrobiłam wczoraj i dziś w pracy.
DSC02302.jpgDSC02307.jpgDSC02353.jpg

Ja nie leniu****ę tylko pracuję, od 9 do 18 w robocie, masakra.
As, Karolcia i opaska śliczne.
Zjola, super, że idziecie do przodu.

As, Zjola, co powiecie na suknię ślubną, stronkę wcześniej. Zapraszam na zamknięty, bo się tam ,,wkleiłam'' w dwóch kiecach.
Suknia przepiękna :tak::tak:

Wiem, że jeszcze wcześnie ale ja już produkuję aniołki na święta. Oto moje klony :-D. Zrobiłam wczoraj i dziś w pracy.
Zobacz załącznik 503628Zobacz załącznik 503630Zobacz załącznik 503631
śliczne :-):-)

Witajcie.
Dopiero teraz udało mi się do kompa dostać.
Niedziela spokojna.
Mała zdrowa .
Wszystko super bez zastrzeżeń.

Muszę się pochwalić ,że od dziś mój syn nosi okularki.Moim zdaniem ślicznie wygląda.Był dziś z tatusiem u okulisty i oczywiście za to ,że był grzeczny mógł sobie sam oprawki wybrać .:tak:
Kuba bystry dzieciak i nie raz słyszał od siostry jakie oprawki są najlepsze ,poprosił więc optyka o ray-bany :-D:-D:-D
Darek jak usłyszał to usiadł z wrażenia ,bo już wiedział jaki błąd zrobił i ile go to będzie kosztowało. :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Za same oprawki zapłacił prawie 600 zł :szok::szok::szok::szok:
Ale najważniejsze ,że Kuba zadowolony ,bo jak on to powiedział:
W tych okularach wyglądam jak profesor ,a nie jak kujon.:szok::szok::-D:-D:-D
Ot i cały mój Kuba :-D:-D:-D:-D:-D
A wracając do robótek to do kapelusika i rękawiczek zrobiłam szalik.:-D:-D:-D

Aga ale ciesza takie przemeblowania no nie? :D super, za kogo chcesz sie przebrac na zabawe?
Atyde swietne sa te aniolki, sliczne bardzo,a te stopki perelkowe odjzad i rumience na polikach ;)
Aga pochwal nam sie w koncu tymi rekawiczkami no i szaliczkiem jeszcze, calym komplecikiem, a co to sa te ray bany? co to za super-hiper oprawki?

ja juz w pracy, nos zatkany eh ale na szczescie goroaczki nie ma, popijam herbatke malinowa

Aga ale ciesza takie przemeblowania no nie? :D super, za kogo chcesz sie przebrac na zabawe?
Atyde swietne sa te aniolki, sliczne bardzo,a te stopki perelkowe odjzad i rumience na polikach ;)
Aga pochwal nam sie w koncu tymi rekawiczkami no i szaliczkiem jeszcze, calym komplecikiem, a co to sa te ray bany? co to za super-hiper oprawki?

ja juz w pracy, nos zatkany eh ale na szczescie goroaczki nie ma, popijam herbatke malinowa
raybany to jedne z najmodniejszych oprawek w tej chwili.
Na gwiazdkę nasza młoda sobie takie przeciwsłoneczne zażyczyła ,a że to gwiazdka...
No była bardzo zadowolona ,że rodziców urobiła ;-):-):-)
teraz drugi w Ray-Banach będzie chodził.:-D:-D:-D
W sumie mam ochotę sobie też zamówić takie ,bo okulistę na biegu czas odwiedzić ,ale obawiam się ,że męza cierpliwość już moich okularków tego typu nie zdzierży :-D:-D:-D
Poczekam trochę ,niech odpocznie jego kieszeń i może na gwiazdkę ????:-D:-D:-D
Ray-Ban to bardzo dobra firma produkująca oprawki od wielu,wielu lat.

Typowa klasyka,ale w nowej odsłonie.;-)

Jak tylko małą ubiorę w komplet to nie omieszkam jej fotki zrobić ;-):-)

Witajcie

Atyde cudne aniołki :tak:
do świąt moment zleci zobaczysz...

Dotka uwielbiam zmiany w domu :tak:mogłabym robić to co miesiąc :-D
Za co się przebiorę tego jeszcze nie wiem ale szukam stroju który mi się spodoba i który będzie mi pasował.
Mąż wie kim chce być w halloween a dla Alana kupię coś na mieście lub zamówię w internecie.
Zdrówka życzę!!!

Atyde - suknia super i fajny pomysł, że może być krótka i długa a te dwie na zamkniętym tez super a ty w nich, to no no no. Ja jeżeli chodzi o szycie, to kompletna noga jestem.

reklama
Czytam Was,ale nie mam czasu pisac. Dotka chora-wspolczuje, As znam Ray bany, mam jedne pzrezciwsłoneczne i kilka innych przeciwslonecznych mam rozniez ;-), Aga ciesze sie ze sprzadałas meble i kupiłas narożnik, ja nienawidze zmian, ale skoro Ty lubisz to ok, Atyde, kiedy Ty masz czas na te robotki skoro tyle pracujesz? A Marta gdzie jest??
Dobra spadam sie dalej pakowac, bo przez to weekendowe opóznienie , musze to robić nadal :-(

Do góry