reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

No niekoniecznie by wyszedł, przecież nie bez przyczyny kliniki każą betę robić najwcześniej w 10 dpt a nie w 5 czy 6 😉 ale no ja wiem, że cierpliwość nie jest naszą najmocniejszą stroną 😬
Z dniem dzisiejszym oficjalnie spisałam pierwszy transfer na straty. A co do bety w 10 dpt no cóż, lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż negatywnie rozczarować ale nadziei sobie nie robię zbytnich 😊

reklama
Dziewczyny, mam refleksje. Czy któraś jak bierze inozytol zauwazyla ze cykl jest dużo bardziej odczuwalny? Okres około owulacyjny jest inny, owulacja bardziej bolesna i odczuwalna?

Ja między innymi z tego powodu odstawiłam suplementację inozytolu. Dla mnie wszelkie takie "stymulowanie" czy to inozytol, czy wiesiołek to był ogromny ból owulacyjny jakby mi miało dosłownie rozerwać jajnik. Koszmar. 😬 Różnica tylko taka u mnie była, że inozytol oprócz bólu nie robił nic, a regularnie brany wiesiołek dał mi piękny śluz w tym cyklu.

Cześć dziewczyny, miłej słonecznej niedzieli Wam życzę 🤗☀️
Ja dzisiaj 9dpo i tak mnie korci, żeby zatestować 🙈😅 Ale zapisałam się na jutro, więc jutro rano będę testować, chodź nie spodziewam się kreski w 10dpo, za wcześnie by u mnie coś pokazało, bo mi zawsze później pokazuje 🤭

Ja się zaczynam czuć tak typowo okresowo, ciężkie cycki, luźniejszy brzuch ehhh jutro mam 26dc, pik był 14dc także czuje ,że to tylko formalność jutro będzie ale sikne napewno na test bo byłabym chora ,gdybym czekała na dzień miesiączki

U mnie dziś 30dc, jakieś 10dpo, wczoraj siklam na patyk i biało, więcej testów już nie mam więc se nie powtórzę. Okres wypada mi za 3/4 dni, ale różnie to jest u mnie, może być i nawet za 5 dni. Z objawów ogólnochujowych nie wskazujących jednoznacznie ani na okres ani na ciążę to od wczoraj kiepskie samopoczucie, zawroty głowy, ból i nabrzmienie piersi z przewagą lewej pomarańczy, wzdęty brzuch, ból głowy i nudności i dziwny ból podbrzusza

To ja dziś jestem chyba 6 do i aż mnie skręca, że do piątku jeszcze tyle czasu🫠
Ale ja właśnie czuję sie dobrze, żadnych objawów nie mam tak jak miesiąc temu

reklama
Do góry