reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Grażynka jest duszek
Ja też widzę jakby coś przebijało 😁
Serio widzicie? Kurde to może jednak zrobię jeszcze dziś wieczorem taki o czułości 10🤔
Gdyby nie te cycki to serio bym odpuściła, nie wiem co z tym cyklem się dzieje, nadziei sobie nie robię ale nie dają mi spokoju te bimbały, ciągle macam czy coś się zmienia ale nie, są pelne, bolesne, rano wstaje to wręcz takie ciężkie.
Pogadałam z czatem i twierdzi że to co miałam i mam to mogła być implantacja, czasem niby trwa to 1-3 dni delikatnie 😏
Nie wiem co myśleć, poszłabym na betę ale z drugiej strony w tym tyg się wszystko wyjaśni bez wydawania kasy 😏

@kami1094 @loumarie jak się czujecie? 🥹
Kiedy macie teraz wizyty?
Ja mam teraz w piątek 27.06 i nie powiem nic nowego, czyli jestem obsrana. 😂 Tak się martwię żeby wszystko było okej i żeby Kropek rósł i serduszko biło. 🥹
Ale ogólnie czuję się dobrze. Jedynie ciągnie mnie czasem coś po bokach jakby nad biodrami i czasem podbrzusze zakłuje, cycki niby trochę tkliwe, ale bez tragedii. Senność też jest, ale wiem że narzekać nie mogę. 🥹

Wiesz, to nic nie znaczy, naprawdę...w maju piersi nie bolały mnie kompletnie, zero najmniejszej tkliwości, prożek po owulacji i to w 5 dobie wynosił 19..
Teraz dla odmiany mam piersi nabrzmiale i bolesne, a tu się okres szykuje 😏 prożek w piątek 10...
U mnie co prawda cuda na kiju znowu, bo wczoraj rano miałam to plamienie krwią, potem nic, czyściutko a dziś rano znowu lekkie brązowe plamienie 😒🙄
Ja Ci powiem z doświadczenia, że jak mam taki cykl że się za mocno nakręcę, to właśnie swoim myśleniem opóźniam sobie okres (przez stres i napięcie).

@Dorka66 powodzenia! 🤞

Serio widzicie? Kurde to może jednak zrobię jeszcze dziś wieczorem taki o czułości 10🤔
Gdyby nie te cycki to serio bym odpuściła, nie wiem co z tym cyklem się dzieje, nadziei sobie nie robię ale nie dają mi spokoju te bimbały, ciągle macam czy coś się zmienia ale nie, są pelne, bolesne, rano wstaje to wręcz takie ciężkie.
Pogadałam z czatem i twierdzi że to co miałam i mam to mogła być implantacja, czasem niby trwa to 1-3 dni delikatnie 😏
Nie wiem co myśleć, poszłabym na betę ale z drugiej strony w tym tyg się wszystko wyjaśni bez wydawania kasy 😏
Przepraszam, ale jakoś mi się skojarzyło "bimbały" z taką piosenką chyba coś leciało w niej "Big Klamoty" 😁

W sumie jakby się uprzeć to może miałaś faktycznie więcej niż jeden pęcherzyk i zatrybiło później niż myślisz. Wiem, że człowiek nie chce sobie robić nadziei a potem rozczarować, ale z drugiej strony bardzo niestandardowy ten Twój cykl, to normalne, że szukasz odpowiedzi. 💜
Do rossmanna po po pinki biegnij! 😁

reklama
Ja Ci powiem z doświadczenia, że jak mam taki cykl że się za mocno nakręcę, to właśnie swoim myśleniem opóźniam sobie okres (przez stres i napięcie).

@Dorka66 powodzenia! 🤞
I to tak może być, choć ja się nakręca już dość długo, ale jednak cykle są normalne a ten już nawet nie tyle że dziwnie z tym plamienie, co serio te cycki mi spokoju nie dają 🫣
Tak czy siak pewnie nic z tego 😆

Do góry