reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Przepraszam, ale jakoś mi się skojarzyło "bimbały" z taką piosenką chyba coś leciało w niej "Big Klamoty" 😁

W sumie jakby się uprzeć to może miałaś faktycznie więcej niż jeden pęcherzyk i zatrybiło później niż myślisz. Wiem, że człowiek nie chce sobie robić nadziei a potem rozczarować, ale z drugiej strony bardzo niestandardowy ten Twój cykl, to normalne, że szukasz odpowiedzi. 💜
Do rossmanna po po pinki biegnij! 😁

NO CO TY NA TO MAŁY, CHCIAŁBYŚ ME BIMBAŁY
BIG KLAMOTY, BIG KLAMOTYYY 🤣🤣

Hohoho mój tarocik dzisiaj łaskawy

Załączniki

• Screenshot_20250623_131431_Chrome.jpg
    Screenshot_20250623_131431_Chrome.jpg
    92,6 KB · Wyświetleń: 25
  • Screenshot_20250623_131408_Chrome.jpg
    Screenshot_20250623_131408_Chrome.jpg
    99,4 KB · Wyświetleń: 25
Podejrzewam, że nie typowo grzebie grzebie, ale pewnie sobie dyskretnie na bieżąco podgląda 😂😂
No ale co można w śmieciach podglądać... obierki od ziemniaków, obsmarkane chusteczki, kubeczki po jogurtach?
Chyba nie robi takiej konspiry, że sprawdza czy się nie wiem, podpaski się pojawiają?
Nie mam pojęcia ale dawniej mi grzebała bo powyciągała rzeczy które wyrzuciłam, tzn dwie bluzki wrzuciłam do czarnych bo się mi nie chciało z dwoma do kontenera jechać, to wzięła je i wyprała i mi przyniosła 🤔🤣🤣🤣
😂

Też sobie kliknęłam w tarota na dzisiaj i żałuję 😅🤣😱

Ten dzień będzie dla Ciebie pełen drastycznych zmian. Mogą cię dotknąć wszelkie możliwe nieszczęścia, w każdej możliwej sferze życia. Możesz ponieść stratę finansową, przeżyć tragedię, rozwód, wypadek, otrzeć się o śmierć lub zostać pozbawiony wolności. Dziś warto pozwolić nieść się nurtowi wydarzeń, gdyż i tak nic nie możemy poradzić na prawa natury.

Karta Wieża odwrócona radzi ci, abyś nie złorzeczył, nie miotał się, ale spróbował zastanowić się nad tym, jak mogło do takiej sytuacji dojść. Będzie to dobra nauka na przyszłość i inwestycja w nasz rozwój duchowy.

Karta z wizerunkiem odwróconej Wieży ostrzega przed katastrofą, która nie niesie ze sobą nic dobrego. Nie uczy, nie wyzwala z okowów, lecz bez sensu pogrąża w chaosie. Możesz się buntować, nie zgadzać się z losem, wygrażać mu pięścią i czuć nienawiść do świata, ale pewnych rzeczy i tak nie unikniesz.

Hejka, ostatnio byłam na marcowych kreskach ale odpuściłam i zapowiedziałam, że wrócę po badaniach kiedy będzie wiadomo co z nami dalej. I juz wiadomo, jutro mam pierwsze podejście do IUI :) nie wiem czy mogę się tu juz udzielać czy poczekać na lipcowe kreski, bo jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to testowanie będzie 8 lipca

Hejka, ostatnio byłam na marcowych kreskach ale odpuściłam i zapowiedziałam, że wrócę po badaniach kiedy będzie wiadomo co z nami dalej. I juz wiadomo, jutro mam pierwsze podejście do IUI :) nie wiem czy mogę się tu juz udzielać czy poczekać na lipcowe kreski, bo jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to testowanie będzie 8 lipca
Myślę, że jeśli chcesz to szefowa @white_lotus bez problemu wpisze Cię na ławeczkę :)🤗🌺

reklama
Też sobie kliknęłam w tarota na dzisiaj i żałuję 😅🤣😱

Ten dzień będzie dla Ciebie pełen drastycznych zmian. Mogą cię dotknąć wszelkie możliwe nieszczęścia, w każdej możliwej sferze życia. Możesz ponieść stratę finansową, przeżyć tragedię, rozwód, wypadek, otrzeć się o śmierć lub zostać pozbawiony wolności. Dziś warto pozwolić nieść się nurtowi wydarzeń, gdyż i tak nic nie możemy poradzić na prawa natury.

Karta Wieża odwrócona radzi ci, abyś nie złorzeczył, nie miotał się, ale spróbował zastanowić się nad tym, jak mogło do takiej sytuacji dojść. Będzie to dobra nauka na przyszłość i inwestycja w nasz rozwój duchowy.

Karta z wizerunkiem odwróconej Wieży ostrzega przed katastrofą, która nie niesie ze sobą nic dobrego. Nie uczy, nie wyzwala z okowów, lecz bez sensu pogrąża w chaosie. Możesz się buntować, nie zgadzać się z losem, wygrażać mu pięścią i czuć nienawiść do świata, ale pewnych rzeczy i tak nie unikniesz.
Kłamkolą coś. 🤓 Nie przejmuj się 🌺

Do góry