reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Hej dziewczyny, jeszcze chwila i jadę na betę, mam nadzieję, że koło 13 będą wyniki. Ale entuzjazm mi opadł, dla mnie kreska taka jak wczoraj. Nie wiem, 12dpo miałam jakieś większe oczekiwania. 😢 Bardzo się boję jakiegoś mikro wyniku i że za wcześnie się ucieszyłam. 🥺

Też mi się wydaje, że wyraźniejsza 😊
Kciuki za betę 🍀

reklama
Szczsrze to też nie widzę różnicy między 01 a 02.
Ale wiesz, to tylko kawałek papieru, to o niczym w sumie nie świadczy. 🙂 Grunt to sprawdzić betę.
Dokładnie, to tylko papier, kreska i tak jest bardzo ładna jak na 12dpo :)
No właśnie wiecie, obawiam się, że dzisiaj nic się nie wyjaśni. 🥺 Wynik na pewno będzie wyższy względem piątku, bo to jednak są kreski, a nie cienie. Pewnie więcej okaże się w środę dopiero... Obawiam się najbardziej powtórki z zeszłego cyklu - wtedy w 11dpo piękne kreski, a 12dpo dupa totalna. No i to też mój pierwszy raz testowania na Pinkach. Wydaje mi się, że one pokazują ładne kreski nawet przy niskiej becie. Boje się jak nie wiem. Ogólnie te kreski po tych 5 minutach są dalej bardzo jasne, po tych 10 (jak w instrukcji) kreska się robi różowa mocno. Ale po wyschnięciu dla mnie dzisiaj jest różnica na niekorzyść. Oby to była tylko kwestia papierka, ale jakoś w to nie wierzę. 😢

Załączniki

• IMG_7919.jpeg
    IMG_7919.jpeg
    456,8 KB · Wyświetleń: 68
No właśnie wiecie, obawiam się, że dzisiaj nic się nie wyjaśni. 🥺 Wynik na pewno będzie wyższy względem piątku, bo to jednak są kreski, a nie cienie. Pewnie więcej okaże się w środę dopiero... Obawiam się najbardziej powtórki z zeszłego cyklu - wtedy w 11dpo piękne kreski, a 12dpo dupa totalna. No i to też mój pierwszy raz testowania na Pinkach. Wydaje mi się, że one pokazują ładne kreski nawet przy niskiej becie. Boje się jak nie wiem. Ogólnie te kreski po tych 5 minutach są dalej bardzo jasne, po tych 10 (jak w instrukcji) kreska się robi różowa mocno. Ale po wyschnięciu dla mnie dzisiaj jest różnica na niekorzyść. Oby to była tylko kwestia papierka, ale jakoś w to nie wierzę. 😢
W papierekmożna nie wierzyć ale betka rozwieje wątpliwości, czekamy na nią rownioe mocno jak Ty. Ściskam kciuki! Uda się! 🥰😘😘😘😘

Te u mnie ani razu owulacji nie pokazały. Na easy home byl pik a one nie pokazywały nic.
Mi się ostatnio trafiła paczka jakiś ferlenych bo pamiętam,że parę mc temu/w zeszłym roku -mi się ładnie wybarwiały.
Te co miałam ost to miałam wrażenie,że w dwie sekundy się nasączyły,że fala moczu z barwnikiem przeleciała w mig i kontrolną tylko oznaczały. Gdy użyłam innych to kreska była taka,że na dniach pik będzie albo już jest. Kurcze,szkoda że zdjęcia nie zrobiłam bo miałam jakiś czas temu do porównania ten z homemed. I z domowego lab. Teraz już tych z home nie kupuje

reklama
Ps. pamiętaj że wyniku nie odczytujemy i nie porównujemy powyżej 10 minut. Jeśli się ładnie różowi w ciągu 10 minut no to coś jednak oznacza, potem to się może inaczej zabarwić :) próbuj się nie stresować, idź na betę i żyj trochę większą nadzieją 🩷

Do góry