reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Dziewczęta, Nie wiem gdzie ja ten regulamin naruszyłam, odpisałam koleżance na jej obawy, poparłam to delikatnie argumentem ze swojego życia. Ale gdzie ja niby złamałam regulamin, nie wiem... Nie, nie opisywałam żadnych konkretnych sytuacji itp. ale skoro tak wyraźnie naruszyłam, że konkretnie trzeba było mi zwrócić uwagę, cytując wypowiedź ok. Przepraszam

reklama
Różne mogą być tego powody, nie każdy lubi dzielić się zwłaszcza nieudanymi cyklami... ja weszlam na forum od razu pierwszego dnia gdy sie dowiedziałam, ze ciąża się nie utrzymała, ale nie ma chyba reguły, ktoś inny potrzebuje przerwy od ogladania testów zwłaszcza z dwiema kreskami i ja to akceptuję.
Nie zaobserwowałam nic niepokojącego na majówkach, ale może mi umknęło... jeśli jest coś w zachowaniu co jest niestosowne może trzeba dodać punkt do regulaminu 🧐
Wychodzi ze mnie typowy urzędas jednak...
Urzędas z urzędu wyjdzie, ale urząd z urzędasa już nie. ;D

A jak odnosicie się do tego, że była taka sytuacja na majówkach, że aż nam dziewczyny zaczęły uciekać bo się nakręciła taka spiralka psychiczna, że czuły na sobie tyle presji, jak np Poziomka, że aż nam uciekły? Bo wiecie, regulamin spoko - ale jeśli ktoś czuje presje psychiczną to może warto dać w niego coś z tym?

Wiecie, tak sobie debatuję nad herbata popołudniowa po prostu. Bo też obserwuję, że są dziewczyny, które po majówkach już nie doszły do nas.
Tylko że to nie my narzucamy komuś presję, jesteśmy dorosłe, wspieramy się, jeśli nie chcemy czuć na sobie presji to mniej się udzielamy itp. Jeśli dla kogoś przebywanie w takim temacie to nakładanie presji to zawsze może odejść, nie czytać wiadomości. Ja nie miałam wrażenie że panuje u Nas jakaś duża presja… chcesz to testujesz, nie chcesz to tego nie robisz.

reklama
Czy pisałam rano że już nie testuje ? Taaak
Co właśnie zrobiłam ? 😂
Ogólnie żadnego wielkiego zwrotu akcji nie ma, jakiś chujocień, który jest testowa na 100% bo będąc w tym dniu cyklu, jeśli by się udało to nie byłoby już wątpliwości.
Boże laski czemu ja sobie to ciągle robię 🤡

Do góry