Paula. sz
Fanka BB :)
To jeszcze pewnie trochę I dostaniesz.9 maja
Ja 1 maja i wczoraj przyszedł.
Jest bardzo obfity ,nigdy takiego okresu nie miałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze pewnie trochę I dostaniesz.9 maja
Poka, poka!Czy pisałam rano że już nie testuje ? Taaak
Co właśnie zrobiłam ?
Ogólnie żadnego wielkiego zwrotu akcji nie ma, jakiś chujocień, który jest testowa na 100% bo będąc w tym dniu cyklu, jeśli by się udało to nie byłoby już wątpliwości.
Boże laski czemu ja sobie to ciągle robię![]()
O rety ale to jest serio taki cień cienia chujocienia co ledwo widać.Poka, poka!
Ja nic nie widzęO rety ale to jest serio taki cień cienia chujocienia co ledwo widać.
Mi nie, bo mam dziecko, to raczej pytanie dla tych dziewczyn, które dzieci jeszcze nie mają i długo się starają.Ale czy z osób naprawdę, tutaj udzielających się, komuś przeszkadza zwykła rozmowa zahaczająca o dzieci i macierzyństwo? Tak serio pytam.![]()
Nigdy nie robiłam, ale podobno boliA ja zacznę temat mammografii, czy któraś miała prywatnie? Wiadomo na NFZ wiek nie ten by się załapać ale czy profilaktycznie któraś robiła? Cytologię robię co roku i zastanawiam się by flaczki (,)(,) zbadać
Ja jeszcze mam kilka dni do testu...ale fizycznie już nic mnie nie boli nic nie czuję, czasami coś zaboli w jajniku jak nie w jednym to w drugim ale teraz oprócz tego że jest ciężko przez upał nic kompletnie mi nie dolega nie wiem czy wytrzymam do dnia testowania bo już mnie korci zrobić,ale wewnętrznie czuję że nic z tego nie wyjdzie...Dziewczyny które w najbliższych dniach mają wykonać test, jak u was ? Jak się czujecie ?![]()
W takich tematach to jak najbardziej się zgadzam, że o dzieciach tu nie piszemy i to jest jak najbardziej w porządku.Ja juz pisałam w majowym, że jak ktoś bezskutecznie sie stara i czyta o tym co zrobił jeden bąbelek z drugim może czuć dyskomfort.... zwłaszcza po poronieniu, nieudanych transferach. Nie oceniajmy, mi w maju bylo ciężko bardzo, no i po coś ten regulamin jest, funkcjonuje w tym kształcie już od wielu miesiecy - jak patrzę po grupach. Tak samo nie daje się rad "wyluzuj to zajdziesz". U mnie w pracy to naczelna złota rada koleżaneka tu regulamin to pięknie opisuje.
W tym wątku nie ma przesadnych rozmów o dzieciach na razie, a mamy 100 stron jużi uważam, że to ok. Rozmowa dotyczyła bardziej obaw o zmiany w życiu, obaw o macierzyństwo. A takie luźne rozmowy są nieuniknione, wiemy w jakim celu tu jesteśmy i są też potrzebne żeby zapomnieć trochę o naszej walce o zdrowe ciążę. Do rozmów o dzieciach i ich zwyczajach są inne wątki. I dobrze, że dziewczyny tego pilnują, chwała im za to.
Nie dziwię się, to jest na prawdę ledwo widoczne i nie wiąże z tym żadnych nadzieiJa nic nie widzęale ja jestem bez okularów więc mogę czegoś nie widzieć.
A ja zacznę temat mammografii, czy któraś miała prywatnie? Wiadomo na NFZ wiek nie ten by się załapać ale czy profilaktycznie któraś robiła? Cytologię robię co roku i zastanawiam się by flaczki (,)(,) zbadać