Hermeneg
Fanka BB :)
Polecacie jakiś olejek do włosów żeby mi się włosy nie ruszyły i były wygładzone ?![]()
Uwielbiam Shine on you od HTC

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecacie jakiś olejek do włosów żeby mi się włosy nie ruszyły i były wygładzone ?![]()
WybaczWgl mnie nie pocieszyłaś![]()
Wow, ale gromadkaJa miałam taką koleżankę w przedszkolu, która na tamten moment miała dwie młodsze siostry. Do szkoły już nie poszłyśmy razem, bo ze względu na powiększającą się stale rodzinę, przeprowadzili się gdzie indziej na większe mieszkanie. Jej rodzice chcieli bardzo mieć syna. Po piątej córce spasowali![]()
I niech jeszcze przyjedzie na białym rumakuDzięki, umiesz pocieszyć, już mu pisze, że ma założyć kapelusz czarodzieja![]()
Jakbym o sobie czytalaWow, ale gromadkaostatnio na palcu zabaw poznałam mamę od chłopca, kolegi mojej córki z grupy z przedszkola. Ona ma 40 lat i ma 5 dzieci, pierwsza córka, 18 lat ma, a potem 4 synów
I taka wspaniała kobieta, naprawdę mega podziwiałam ją za ilość dzieci i tej cierpliwości i relacji z nimi. Ale opowiadała właśnie, że kiedyś tak nie było, kiedyś byli bardzo oboje nerwowi, krzyczący i dopiero jak zaczęli chodzić na terapię dla par, pracować nad sobą to stworzyli taka wspaniałą, kochającą rodzinę.
Jakbym słyszała siebie parę lat temuNieeee ! Zaproponowała mi moja fryzjerka ale ja nie chce mieć takich włosów ! Nie wyobrażam sobie tego.
Mam lokówkę, falownicę i karbownice jak potrzeba mi jakiejś fryzury to używam tegobo ma co dzień pałam miłością ogromną do mojej prostownicy.
Ty się nie śmiejWeź przestań. Gdyby ktoś kiedyś nie wymyślił prostownicy to jak Boga kocham żelazkiem prostowałabym sobie włosy
![]()
Podejrzewam, że mając tyle dzieci trzeba mocno pracować nad sobą, swoimi emocjami, by stworzyć dobrą i kochającą rodzinę. A tak z ciekawości, Luna to Twoje imię czy jakaś ksywka ?Jakbym o sobie czytalagdyby nie to ze plec sie nie zgadza to bym pomyslala ze ze mna gadalas
![]()
Neboa spray ten fioletowy efekt tafli wody. Moja miłośćPolecacie jakiś olejek do włosów żeby mi się włosy nie ruszyły i były wygładzone ?![]()
to ja znam przypadek ale w drugą stronę, 4 synów i 5 w końcu córkaJa miałam taką koleżankę w przedszkolu, która na tamten moment miała dwie młodsze siostry. Do szkoły już nie poszłyśmy razem, bo ze względu na powiększającą się stale rodzinę, przeprowadzili się gdzie indziej na większe mieszkanie. Jej rodzice chcieli bardzo mieć syna. Po piątej córce spasowali![]()