93kora
Fanka BB :)
Powiem Ci, że wyglądam 80 ,% lepiej niż w kruczychCzyli takie masz jak ja![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem Ci, że wyglądam 80 ,% lepiej niż w kruczychCzyli takie masz jak ja![]()
Chodzi o ogólne zasady grup i forum. Dla dziewczyn które znasz jesteś koleżanką z forum której się udało i ocenia kreski. Jeśli pozwolimy niektórym osób osobom siedzieć na kreskach trzeba będzie pozwolić każdej dziewczynie we wczesnej ciąży oceniać testy na kreskach. Co oznacza wczesną ciążą? Do końca 3 msc możesz oceniać a potem wypad? Są zasady których trzeba przestrzegać i tyleNie wiem co przeszkadza, że dziewczyny we wcześniej ciąży które z nami się starały pooceniaja nasze kreski. Ok. Niech nie piszą zbyt wiele jak się ich ciążę rozwijają, czy jak się czują, żeby nie zmieniać tematu grupy ale mogą przecież z nami oceniać kreski. Mogą obiecać, że będą tylko z nami oglądać kreseczki i wypowiadać się co sądzą o naszych odcieniach i duszkach, nie wypowiadać się w tematach ciążowych. Fajnie bo mają już doświadczenie ze swoich wczesnych kresek i nie rozumiem jaka krzywdę zrobi ich ocena naszych osikancow.
Zapraszamy na nowy wątek, żebyśmy miały wszystkie kontaktNapiszę tylko, że jesteś najkochańsza @93kora .Rozumiem Twoją opinię @niezapominajka876 i zgadzam się z nią.
Tak jak pisałam w poście mam świadomość do czego ten wątek służy i wiem, że nie byłoby to zgodne z zasadami. Tu bardziej wjeżdża kwestia mojego przywiązywania się i tak po ludzku - samotności. Dodam do tego lęk przed zmianami oraz to, że nie czuję się jeszcze do końca pewnie, ale z drugiej strony nie wiem czy to się w ogóle zmieni. Tak czy siak, mam nadzieję, że pozostaniemy w kontakcie.
Dziękuję Wam za te dwa miesiące, bez Was bym tego nie przetrwała.
Trzymam kciuki za każdą!
![]()
Dobra dobra, doczytalam hahahaEj już jest !![]()
Bo czarne postarzają, dodają takiego zimnego wyrazu. Ja kiedyś kiedyś farbowałam latami na ciemny brąz i zawsze one po prostu wychodziły czarne. Od kilku lat farbuje na czekoladowy brąz i w takich czuję się 100 razy lepiej, młodziej, łagodniej, bardziej świeżoPowiem Ci, że wyglądam 80 ,% lepiej niż w kruczych![]()
No jak uwazacie .dlatego uważam że ta sekcja kawowa powinna z lipcowych zniknąć @Pierwsze 🥰 Każdą z nas obowiązują te same zasady bez względu na to czy jest na forum 5 lat czy 5 miesięcy.
Aż mi sie przypomniały moje eksperymenty z farbowaniem i zgniła zieleń na głowie. Później siedziałam z koncentratem pomidorowym na włosach pol dniaPowiem Ci, że wyglądam 80 ,% lepiej niż w kruczych![]()
A pomogło?Aż mi sie przypomniały moje eksperymenty z farbowaniem i zgniła zieleń na głowie. Później siedziałam z koncentratem pomidorowym na włosach pol dnia![]()
A no zielony wychodzi już jak nie ma włos ani keratyny ani barwnika naturalnego całkowicie . Znam ten ból z Twojej stronyAż mi sie przypomniały moje eksperymenty z farbowaniem i zgniła zieleń na głowie. Później siedziałam z koncentratem pomidorowym na włosach pol dnia![]()