reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Nie wiem co przeszkadza, że dziewczyny we wcześniej ciąży które z nami się starały pooceniaja nasze kreski. Ok. Niech nie piszą zbyt wiele jak się ich ciążę rozwijają, czy jak się czują, żeby nie zmieniać tematu grupy ale mogą przecież z nami oceniać kreski. Mogą obiecać, że będą tylko z nami oglądać kreseczki i wypowiadać się co sądzą o naszych odcieniach i duszkach, nie wypowiadać się w tematach ciążowych. Fajnie bo mają już doświadczenie ze swoich wczesnych kresek i nie rozumiem jaka krzywdę zrobi ich ocena naszych osikancow.
Chodzi o ogólne zasady grup i forum. Dla dziewczyn które znasz jesteś koleżanką z forum której się udało i ocenia kreski. Jeśli pozwolimy niektórym osób osobom siedzieć na kreskach trzeba będzie pozwolić każdej dziewczynie we wczesnej ciąży oceniać testy na kreskach. Co oznacza wczesną ciążą? Do końca 3 msc możesz oceniać a potem wypad? Są zasady których trzeba przestrzegać i tyle :)

Napiszę tylko, że jesteś najkochańsza @93kora . 🥹❤️ Rozumiem Twoją opinię @niezapominajka876 i zgadzam się z nią. 🙂 Tak jak pisałam w poście mam świadomość do czego ten wątek służy i wiem, że nie byłoby to zgodne z zasadami. Tu bardziej wjeżdża kwestia mojego przywiązywania się i tak po ludzku - samotności. Dodam do tego lęk przed zmianami oraz to, że nie czuję się jeszcze do końca pewnie, ale z drugiej strony nie wiem czy to się w ogóle zmieni. Tak czy siak, mam nadzieję, że pozostaniemy w kontakcie. 🥹 Dziękuję Wam za te dwa miesiące, bez Was bym tego nie przetrwała. 🩷 Trzymam kciuki za każdą! 🥰
Zapraszamy na nowy wątek, żebyśmy miały wszystkie kontakt ❤️ i @loumarie i @sara.woj i dziewczyny z poprzednich miesięcy 😊

Powiem Ci, że wyglądam 80 ,% lepiej niż w kruczych 😃
Bo czarne postarzają, dodają takiego zimnego wyrazu. Ja kiedyś kiedyś farbowałam latami na ciemny brąz i zawsze one po prostu wychodziły czarne. Od kilku lat farbuje na czekoladowy brąz i w takich czuję się 100 razy lepiej, młodziej, łagodniej, bardziej świeżo 😉

reklama
Do góry