U
użytkowniczka 212
Gość
frenchDziewczyny z krótkimi paznokciami - idę dzisiaj na manicure i nie wiem jaki kolor wybraćpodrzućcie jakąś inspirację pls , od razu jednak dodam, że jestem nudziarą więc w neonki nie wejdę
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
frenchDziewczyny z krótkimi paznokciami - idę dzisiaj na manicure i nie wiem jaki kolor wybraćpodrzućcie jakąś inspirację pls , od razu jednak dodam, że jestem nudziarą więc w neonki nie wejdę
![]()
Pewnie <3To trzymam kciukidawaj znać na priv jak się sytuacja rozwinęła
![]()
Ja to zawsze klasyk: najjaśniejszy z różowychDziewczyny z krótkimi paznokciami - idę dzisiaj na manicure i nie wiem jaki kolor wybraćpodrzućcie jakąś inspirację pls , od razu jednak dodam, że jestem nudziarą więc w neonki nie wejdę
![]()
Babyboomer moim przyjacielemDziewczyny z krótkimi paznokciami - idę dzisiaj na manicure i nie wiem jaki kolor wybraćpodrzućcie jakąś inspirację pls , od razu jednak dodam, że jestem nudziarą więc w neonki nie wejdę
![]()
ja mam ostatnio 3 z którymi jadę na zmianę - jasny różowy, jasny lilak i babyblueDziewczyny z krótkimi paznokciami - idę dzisiaj na manicure i nie wiem jaki kolor wybraćpodrzućcie jakąś inspirację pls , od razu jednak dodam, że jestem nudziarą więc w neonki nie wejdę
![]()
I zaraz awatar lepiej współgra z nickiemHej hej <3 to ja i moje nowe konto, podczytuje Was z ukrycia i zauważyłammusiałam usunąć przez problemy z mailem i założyłam nowe
Jak ja zrobiłam na głodniaka przed imprezą to Wy tez dacie radę. Wierzę w Wasna to się nie da przygotować
Dajecie dziewczyny, nie pozwólcie mi cierpieć w samotności, jak zaczniecie dzisiaj, to razem będziemy mieć dni przerwy![]()
Chodź zabieram Cię że sobą. Postoimy razem z korkuNiech mnie ktoś zabierze z tej roboty! Rany, jak mi się nic nie chce!
Widzialam dzisiaj na fb że Krakow to KorkówChodź zabieram Cię że sobą. Postoimy razem z korku![]()