nikaplis
Fanka BB :)
u nas kiedyś nasza sekretarka wysłałam email do wszystkich w biurze że nie jest naszym "NIEWOLNIKIEM" i mamy wkładać naczynia do zmywarkiAle u nas jest napisane nad zlewem, żeby włożyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
u nas kiedyś nasza sekretarka wysłałam email do wszystkich w biurze że nie jest naszym "NIEWOLNIKIEM" i mamy wkładać naczynia do zmywarkiAle u nas jest napisane nad zlewem, żeby włożyć.
Mam tak samo. U mnie odczucia znajomych, że coś jest nie tak, pojawiają się również wtedy gdy nie odbieram telefonu, bo wszyscy sa przyzwyczajeni, że do mnie zawsze można się dodzwonić. Potrafię wówczas, niemal automatycznie, przejść do neutralnego dla mnie tematu (gdy nie chce rozmawiać o własnych problemach), a nic nie oddaje lepiej atmosfery „nadrabiania dobrą miną” niż cytat Wisławy Szymbroskiej „Wiem jak ułożyć rysy twarzy, by smutku nikt nie zauważył.”ja też zaaawsze ciągnę wózek ale jak jakiś czas temu nie miałam ochoty z nikim gadać z powodu staraczkowego dołka, to natychmiast wszyscy wyłapali, że coś nie takwtedy włączam gadkę o robocie bo akurat o tym mogę gadać bez przerwy i ponoć miło się mnie słucha, a że na lotnisku nowy dzień to nowe niespodzianki
to historie do opowiadania chyba nigdy mi się nie skończą
![]()
Mialam podwyższone ale nie badałam ostatnioA badałaś testosteron? Przy podwyższonych androgenach też włosy wypadają, moje też niestety bardziej wypadają a tsh mam około 1.5 wiec raczej wina testo wyższego u mnie.
ja w niedzielę strzelilam jakiegoś żywca 0% i poczułam na chwilę fazęw moim przypadku te "alko" 0% przez zbliżony smak sprawiają że mój mózg myśli że rzeczywiście pije alko i czuję się jak po jednym/dwóch piwkach ale bez kaca następnego dnia
Kiedyś też myślałam że są bez sensu i nawet jak rzuciłam alkohol to piłam właśnie wodę albo cole ale ile można. Czasami się chce chociaż udawać że ze znajomymi pije się tego drinka. Mój mąż nie pije od 7 lat z przyczyn zdrowotnych i dzięki niemu w sumie coraz bardziej się przekonuje do bezalkoholowych odpowiedników
To może być też przyczyną wypadania niestetyMialam podwyższone ale nie badałam ostatnio![]()
SuperMam wyniki bety
W sobotę 92,7
Dzisiaj 305,3
Progesteron ma być dopiero pojutrze, ale już beta tak mnie cieszy!!!
Ja to się ze swojego lubego śmiałam, że po tych skoczkach (smakowe, bezalkoholowe) jest pijany, sam zresztą mówił, że tak się czuję. On po 0,7 tak samo się zachowuje jak po 1 piwku. Bombelki mu szkodzą.w moim przypadku te "alko" 0% przez zbliżony smak sprawiają że mój mózg myśli że rzeczywiście pije alko i czuję się jak po jednym/dwóch piwkach ale bez kaca następnego dnia
Kiedyś też myślałam że są bez sensu i nawet jak rzuciłam alkohol to piłam właśnie wodę albo cole ale ile można. Czasami się chce chociaż udawać że ze znajomymi pije się tego drinka. Mój mąż nie pije od 7 lat z przyczyn zdrowotnych i dzięki niemu w sumie coraz bardziej się przekonuje do bezalkoholowych odpowiedników
I to są super wieści w poniedziałekMam wyniki bety
W sobotę 92,7
Dzisiaj 305,3
Progesteron ma być dopiero pojutrze, ale już beta tak mnie cieszy!!!
a jak już jesteśmy przy kuchni w pracy to mam do Was pytanie, czy pracodawcy oferują Wam w pracy:
- wodę?
- kawę?
- płyn do naczyń?
- jakieś inne dodatki kuchenne?
U mnie to taka bieda, że tylko szary papier toaletowy i mydło (ale dobre i to!), resztę wszystko trzeba nosić z domu.