Magdalena09
Fanka BB :)
to samo pomyślałamTo coś wyglada jak fiutki czy tylko ja to widzę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
to samo pomyślałamTo coś wyglada jak fiutki czy tylko ja to widzę![]()
to,nocą nie jest mała więc ja bym pojechała do szpitala. Jaka różnica skąd jej przyniesiesz wynik? Przecież w alabie nie zrobią lepszychChcę jutro podjechać do labu zrobić te badania, bo dzisiaj nie dałam rady. Mam m.in. glukozę i insulinę na czczo, po 1h i po 2h. Babka mówiła, że najlepiej zrobić badania w Alabie (nawet karteczkę, na której wpisywała badania miała z alabu, więc ma z nimi jakiś kontrakt). Okazuje się, że alab u mnie jest w soboty nieczynny, więc musiałabym zrobić badania w poniedziałek, a nie mam czasu siedzieć tyle godzin w labie w dzień roboczy. Poza tym sprawdziłam sobie cennik i np. AMH w alabie kosztuje 232zł a w szpitalu 68zł!
Czy uszanować to, że babka sugerowała zrobić w Alabie, stracić pół poniedziałku i przepłacić czy olać sugestię i jechać jutro do szpitala na badania?
takie cele to i ja robięJa nie wiem czy wy lubicie te moje excele czy jaja sobie ze mnie robicie, ale u mnie to już zboczenie:
Zobacz załącznik 1551740
co to za różnica gdzie pójdzieszChcę jutro podjechać do labu zrobić te badania, bo dzisiaj nie dałam rady. Mam m.in. glukozę i insulinę na czczo, po 1h i po 2h. Babka mówiła, że najlepiej zrobić badania w Alabie (nawet karteczkę, na której wpisywała badania miała z alabu, więc ma z nimi jakiś kontrakt). Okazuje się, że alab u mnie jest w soboty nieczynny, więc musiałabym zrobić badania w poniedziałek, a nie mam czasu siedzieć tyle godzin w labie w dzień roboczy. Poza tym sprawdziłam sobie cennik i np. AMH w alabie kosztuje 232zł a w szpitalu 68zł!
Czy uszanować to, że babka sugerowała zrobić w Alabie, stracić pół poniedziałku i przepłacić czy olać sugestię i jechać jutro do szpitala na badania?
Na pewno budujesz swiadomoscJa nie wiem czy wy lubicie te moje excele czy jaja sobie ze mnie robicie, ale u mnie to już zboczenie:
Zobacz załącznik 1551740
Tak, tylko ona pewnie jakaś kasę dostanie jak zrobię w alabieco to za różnica gdzie pójdzieszaby gdzieś zrobić badania i tyle ,raczej wyniki będą ją interesowały a nie
.
W niektórych badaniach warto też patrzeć na czas realizacji. @Bolilol chyba nadal nie ma kariotypu, a ja robiłam później i wynik mam już od prawie 3 tygodni.Na pewno budujesz swiadomoscnie wiedzialam że mogą być takie różnice w cenie
teraz mam juz wszystkie badania zrobione, ale nastepnym razem porownam ceny w mojej okolicy
Jebać, jedz do szpitala. Ja za to dziś jadę na wymazyChcę jutro podjechać do labu zrobić te badania, bo dzisiaj nie dałam rady. Mam m.in. glukozę i insulinę na czczo, po 1h i po 2h. Babka mówiła, że najlepiej zrobić badania w Alabie (nawet karteczkę, na której wpisywała badania miała z alabu, więc ma z nimi jakiś kontrakt). Okazuje się, że alab u mnie jest w soboty nieczynny, więc musiałabym zrobić badania w poniedziałek, a nie mam czasu siedzieć tyle godzin w labie w dzień roboczy. Poza tym sprawdziłam sobie cennik i np. AMH w alabie kosztuje 232zł a w szpitalu 68zł!
ja w ciąży dostawałam skierowania do alabu a robiłam w diagnostyce prywatnie niektóre badania bo miałam bliżejTak, tylko ona pewnie jakaś kasę dostanie jak zrobię w alabie![]()
patrz na siebie nie na innychTak, tylko ona pewnie jakaś kasę dostanie jak zrobię w alabie![]()