wrobelmm
Fanka BB :)
To i może ja się do Was przyłącze@Kosinka94 nie smutaj, ja i tak będę robić ten pilates dodatkowo, to możesz też ze mną robić![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To i może ja się do Was przyłącze@Kosinka94 nie smutaj, ja i tak będę robić ten pilates dodatkowo, to możesz też ze mną robić![]()
To ja tak samo! A jak przypadkiem stanę na linii, to czyje wewnętrzny dyskomfortJa to się zastanawiam, jak widzę takie chujowo zaparkowane auta, że co, człowiek wychodzi, patrzy, że zaparkował jak cymbał i se myśli "w sumie zajebiście" i se idzie. Nie rozumiem. Ja nawet na pustym parkingu staram się stawać na jednym miejscu
To taka była moja babcia. I co gorsze - zawsze mówiła, że ona może jeździć jak chce, a to kierowcy samochodów mają na nią uważać, bo przecież z jakiegoś powodu dostali prawo jazdyWedlug nas nie ale ona twierdziła że.pytala gdzie trzeba. Było.to z 10 lat temu i na szczęście się go pozbyla. Teraz jeździ tylko rowerem ale też podobno jest na nim postrachem w mieście![]()
Niezła agentkaTo taka była moja babcia. I co gorsze - zawsze mówiła, że ona może jeździć jak chce, a to kierowcy samochodów mają na nią uważać, bo przecież z jakiegoś powodu dostali prawo jazdy![]()
zapisuje, czekam na przesyłkę i zobaczę co to przyjdzie. Już mam naklejone ten hydrożel od @Avy i zobaczymyWspółczujePoproś swojego lekarza o receptę na agrosulfan - to przeciwbakteryjny krem na oparzenia i inne takie. Łagodzi, przyspiesza gojenie i zmniejsza zagrożenie powstawania blizn.
wiesz co, ja się zastanawiam czy ona mi napewno dała hydrożel. Bo to sucha taka włóknina jest ale to dopiero po otwarciu zobaczyłam. Wg mnie to dobre jak te bąble już pękną. A tak się dzisiaj spieszyłam że jeden mi pękłI jak Ci z tym hydrożelem? Lepiej?
Środek na blizny to później jak już będzie rana wygojona.