amusedxxx
Moderator
dobry pomysł20 stron. Szybko pójdzie.
Może dziś opowiemy jaki to był miły i cudowny weekend? A może ktoś miał taki do dupy?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobry pomysł20 stron. Szybko pójdzie.
Może dziś opowiemy jaki to był miły i cudowny weekend? A może ktoś miał taki do dupy?
Pierwsze słyszę szprycerek Hugodobry pomysłJa miałam miły weekend, w sobotę dalsze kopanie działki. Na szczęście ogarnelismy Pana z minikoparka który nam wjechał i wykopał wszystkie korzenie, teraz muszę tylko przebrać ziemie i powyrzucać co trzeba. Dzialka nieużywana od nastu lat, jakie tam „skarby” są zakopane
Tylko zjarałam sobie plecy, zawsze pamietam żeby wysmarować twarz spfem a o reszcie to już nigdy
a w niedziele spontaniczne wyjście do dość nowego miejsca u mnie w mieście na późne śniadanko i coś słodkiego. Wjechał też szprycerek Hugo - znacie, lubicie? Jak tak siedziałam na słoneczku, popijałam tego drineczka to w sumie stwierdziłam że może lepiej nie zaciążyć na wakacje, bo szkoda mi tych wszystkich aperolków
![]()
prosecco+syrop z kwiatu czarnego bzu+woda gazowana, polecam bardzo jak ktoś lubi taką delikatnie kwiatową nutkęPierwsze słyszę szprycerek Hugo
Opowiedz o tym![]()
Jak poznałam smak Hugo, to pamietam, że latałam po sklepach szukając białego syropu z bzudobry pomysłJa miałam miły weekend, w sobotę dalsze kopanie działki. Na szczęście ogarnelismy Pana z minikoparka który nam wjechał i wykopał wszystkie korzenie, teraz muszę tylko przebrać ziemie i powyrzucać co trzeba. Dzialka nieużywana od nastu lat, jakie tam „skarby” są zakopane
Tylko zjarałam sobie plecy, zawsze pamietam żeby wysmarować twarz spfem a o reszcie to już nigdy
a w niedziele spontaniczne wyjście do dość nowego miejsca u mnie w mieście na późne śniadanko i coś słodkiego. Wjechał też szprycerek Hugo - znacie, lubicie? Jak tak siedziałam na słoneczku, popijałam tego drineczka to w sumie stwierdziłam że może lepiej nie zaciążyć na wakacje, bo szkoda mi tych wszystkich aperolków
![]()
Nie kuś, nie kuśMożna by się pokusić o więcej stron w lipcu niż marne 1000 xD
Wiem, że się stresujesz i nic na to nie pomoże... Ale będzie dobrze! Jeszcze chwila i będzie po wszystkim, wrócisz do domu i będziesz się śmiała z tego, że się stresowałaś bezsensownieJa w sobotę odsypiałam po imprezie, a wczoraj byliśmy u rodziców. Przynajmniej trochę nerwy zabiłam
.dobry pomysłJa miałam miły weekend, w sobotę dalsze kopanie działki. Na szczęście ogarnelismy Pana z minikoparka który nam wjechał i wykopał wszystkie korzenie, teraz muszę tylko przebrać ziemie i powyrzucać co trzeba. Dzialka nieużywana od nastu lat, jakie tam „skarby” są zakopane
![]()
Syrop z bzu jest dostępny w Ikea! MniamJak poznałam smak Hugo, to pamietam, że latałam po sklepach szukając białego syropu z bzu
U mnie pierwszy weekend po ślubie w domu, było kino, koncert piano i kolacja z przyjaciółka. I najważniejsze, było wino
A dziś wracam do ćwiczeń, forma na urlop in progress![]()