Wiola.G1234
Fanka BB :)
u mnie też biało@Kejcik wypisz mnie proszę z jutrzejszego testowania, nasikałam dzisiaj (9dpo) i jest biało i już nie chcę tego robić, może w sierpniu zatestuję jeszcze w dniu @

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie też biało@Kejcik wypisz mnie proszę z jutrzejszego testowania, nasikałam dzisiaj (9dpo) i jest biało i już nie chcę tego robić, może w sierpniu zatestuję jeszcze w dniu @
co prawda picie rumu przed południem nie czyni cię alkoholikiem tylko piratemTemat przewodni na dziś.
Zobacz załącznik 1552047
Och, az się łezka w oku kręci na samą myśl o wakacjach za czasów studenckich, gdy zamiast kawy odpalało się browaraco prawda picie rumu przed południem nie czyni cię alkoholikiem tylko piratemale wcześnie zaczynasz imprezę, nawet jak na mnie
chyba, że się nie skończyła jeszcze wczorajsza
![]()
No niestety zdjęcie wykonane z czeluści telefonu.co prawda picie rumu przed południem nie czyni cię alkoholikiem tylko piratemale wcześnie zaczynasz imprezę, nawet jak na mnie
chyba, że się nie skończyła jeszcze wczorajsza
![]()
Otóż to. Stara jestem.Och, az się łezka w oku kręci na samą myśl o wakacjach za czasów studenckich, gdy zamiast kawy odpalało się browara![]()
Uff... Doczekałam sięProszę bardzo, wiem, że długo kazałam czekać. Można się zapisywać: https://www.babyboom.pl/forum/temat/sierpniowe-kreski.125890/
Czyli spokojnie mogę iść na emeryturęMamy tyle lat na ile się czujemy![]()