Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja boję się że zaraz nadzieja pryśnie i dostanę okres, a ta blada kreska na teście to jakaś wada produktu. Przez to myślenie kreci mnie w brzuchu i nie wydaje mi się że to może okres się zbliża, a może stres. Najlepiej pójść na betę ale dopiero w poniedziałek będę mogła... czyli cały weekend przede mną. Może kupię jutro czulszy test i sprawdzę. Trzymam kciuki za Was.
Przykro mi. Damy radę masz rację ja odstawiłam wczoraj duphaston I w ciągu 2-3 dni ma przyjść @ A o 15 mam wynik bety. Tak jak pisałam wcześniej wynik pewnie będzie negatywny bo temp.spadla mi dziś do 36.6 i rano test ciążowy z jedną kreska. Więc na wynik bety specjalnie nie czekamKup kup, zrob jeszcze jeden i bedziesz wiedziala, ale jak dla mnie to juz jest sie z czego cieszyc![]()
A my dziewczyny damy rade! Ja wlasnie dostalam @ i oo.. po co mi te testy byly. Juz nie wiem czy codziennie meczyc meza, czy raz w miesiacu. Juz chyba wszystko probowalam..
Wynik ujemny kolejna wizyta u lekarza w środęNapisz koniecznie !!!
Damy radęPrzykro mi bardzo. Dwa miesiące temu też robiłam betę i nici.głowa do góry! !!