• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

W oczekiwaniu na testowanie [emoji4]

Myślisz ? Chyba poczekam do poniedziałku bo teraz juz jestem w pracy, jak @ nie przyjdzie do poniedziałku to faktycznie pojade rano na betę :) a jutro spróbuje jeszcze raz test

reklama
hej dziewczyny,dawno mnie tu nie było ponieważ zrezygnowałam ze staran jakiś czas temu,już miałam dość rozczarowań ale partner dotarł do mnie ze trzeba się starać nie można rezygnować i trzeba działać dalej a więc to pierwszy cykl staran.ostatnia miesiączkę miałam 16.09 więc owu przypadła Mi 29.09 a my staraliśmy się 28..29..i 30 wiem że miałam dni płodne bo 28 miałam od rana bole podbrzusza aż w plecach czułam jak nigdy i mnóstwo śluzu jak białko jajka pierwszy raz chyba trafiłam w taki kakretny czas owu..cykle mam 28-30 dniowe ale rzadko aby Mi się spóźniał.teraz kilka dni od owu i już myślę czy te pobolewanie jajników to jakiś znak czy nie robić sobie nadzieji..:)wiem pozostaje czekać ale jak same wiecie te czekanie...:)pozdrawiam Staraczki :)i już przyszłe mamusie:)

Trzymam kciuki :) daj znać jak będziesz się czuć i jak testowanie. Ja dopiero w listopadzie rozpoczne starania. Ale wątpię żeby kiedykolwiek mi się udało. Cierpię na nerwice lekowa i w moim organizmie jest wiecznie tyle stresu, że pewnie nigdy nie zajde :(

reklama
Ja nie mam potwierdzonej nerwicy ale przez te starania chyba też już mam:/ w końcu musi nam się udać trzeba wierzyć choć czasem ciężko wiem coś o tym...No to testowania sporo czasu...i nie chce się nakręcać choć to już jest w głowie starającej i nie poradzę nic na to.a bierzesz jakieś witaminy?ja biorę akard który siostra brała i folik od tygodnia bo wcześniej też zrobiłam przerwę jak wyżej pisałam.dam znać napewno ty też się starałaś prędzej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry