• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na testowanie [emoji4]

reklama
Partii, gratulacje :) cieszę się Twoim szczęście :) jak się czujesz ? Masz jakieś objawy? :) co do roweru to słyszałam że w pierwszym trymestrze nie jest to wskazane. Jeszcze jak Cię boli bardziej to może zrezygnuj

Partii, gratulacje :) cieszę się Twoim szczęście :) jak się czujesz ? Masz jakieś objawy? :) co do roweru to słyszałam że w pierwszym trymestrze nie jest to wskazane. Jeszcze jak Cię boli bardziej to może zrezygnuj[/QUOTEwłaśnie siostra też mi powiedziała że najwidoczniej coś sie dzieje i że nie wolno jeździć rowerem więc dotarło:)dziękuję i mam nadzieję że nic złego się nie stanie..

Partii, gratulacje :) cieszę się Twoim szczęście :) jak się czujesz ? Masz jakieś objawy? :) co do roweru to słyszałam że w pierwszym trymestrze nie jest to wskazane. Jeszcze jak Cię boli bardziej to może zrezygnuj
Kochane bardzo dziękuje :) trzymam kciuki za Was wszystkie ;*** wiem jak to jest czekać z miesiąca na miesiąc. Co do objawów to totalnie nic a nic! Wszystko normalnie jak przed @ ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry