Pati111
Fanka BB :)
Ja zrobiłam test wczorajAle piękne 2 kreseczki kochana gratulacje!a co myślisz może też zrobię co?najwyżej powtórzę za te kilka dni jak nic nie wyjdzie co
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zrobiłam test wczorajAle piękne 2 kreseczki kochana gratulacje!a co myślisz może też zrobię co?najwyżej powtórzę za te kilka dni jak nic nie wyjdzie co
A ha...Le to ja mam jeszcze tydzień do testowania myślałam że ty też około tego.. .No super naprawdę bardzo się cieszęJa zrobiłam test wczorajbył dzień spodziewanej @. Jedynym objawem był brak objawów
dlatego wciąż nie wierze.
Matko jakie piękne gratulacje. Teraz trzymaj kciuki za mnie za 5 dni testujeWczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test. Dzisiaj rano powtórzyłam![]()
Powiedz mi nic kompletnie nie czułaś. Czy zauważyłaś jakiś mały obiaw?Ja zrobiłam test wczorajbył dzień spodziewanej @. Jedynym objawem był brak objawów
dlatego wciąż nie wierze.
I za mnie tezMatko jakie piękne gratulacje. Teraz trzymaj kciuki za mnie za 5 dni testuje
Partii, gratulacjecieszę się Twoim szczęście
jak się czujesz ? Masz jakieś objawy?
co do roweru to słyszałam że w pierwszym trymestrze nie jest to wskazane. Jeszcze jak Cię boli bardziej to może zrezygnuj[/QUOTEwłaśnie siostra też mi powiedziała że najwidoczniej coś sie dzieje i że nie wolno jeździć rowerem więc dotarło
dziękuję i mam nadzieję że nic złego się nie stanie..
Kochane bardzo dziękujePartii, gratulacjecieszę się Twoim szczęście
jak się czujesz ? Masz jakieś objawy?
co do roweru to słyszałam że w pierwszym trymestrze nie jest to wskazane. Jeszcze jak Cię boli bardziej to może zrezygnuj
Czyli takie bóle jak przed @??Kochane bardzo dziękujetrzymam kciuki za Was wszystkie ;*** wiem jak to jest czekać z miesiąca na miesiąc. Co do objawów to totalnie nic a nic! Wszystko normalnie jak przed @
![]()
TakCzyli takie bóle jak przed @??