Jane Doe
Zaangażowana w BB
Ten fertilsafe? Chyba nie, ja nie znalazłam. Zamawiałam z internetuA ten żel kupi się gdzieś stacjonarnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten fertilsafe? Chyba nie, ja nie znalazłam. Zamawiałam z internetuA ten żel kupi się gdzieś stacjonarnie?
Ja go kupiłam chyba na allegro - szczerze nie wiem, czy można go gdzieś dostać stacjonarnieA ten żel kupi się gdzieś stacjonarnie?
HobbystycznieSobota i niedziela hobbistycznie, bo to przecież jeszcze nie czas. Wczoraj dla zasady przerwa, dziś po pracy wpadłam do domu już lekko zirytowana i kazałam mężowi pakować szybko chłopakom wyprawki i puszczać ich do bojuczy w dzień owulacji zakładając, że ona już była to to ma jeszcze sens ?
kupiła se baba seksowną piżamke i tak się to skończyło
![]()
No właśnie nie wiem czy mi potrzebny, ale może.Ja go kupiłam chyba na allegro - szczerze nie wiem, czy można go gdzieś dostać stacjonarniekupiłam go - w sumie tak o - na forum wiele dziewczyn go używało, to stwierdziłam, że też sobie kupię, a co
![]()
Trochę w sumie kosztuje- ale można spróbowaćNo właśnie nie wiem czy mi potrzebny, ale może.![]()
No widzę, myślałam, że takie żele to 2 dyszki.Trochę w sumie kosztuje- ale można spróbowaćmoże doda powera zawodnikom
Ja to robię tylko dla testu![]()
ja go mam i jest dość wydajnyNo widzę, myślałam, że takie żele to 2 dyszki.Ale może na długo starczy.
![]()
Hobbystycznie to zawsze ma sens, ale sam dzień owulacji to już sporo mniejsze szanse niż przed.Hobbystyczniew dzień owulacji jak najbardziej ma sens.
Powera to nie doda, ale przynajmniej nie sprawi, że zginą.Trochę w sumie kosztuje- ale można spróbowaćmoże doda powera zawodnikom
Ja to robię tylko dla testu![]()