niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Dziś przez wasze owulaki mało serce mi nie stanęło, myślałam, że to ciążowy ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie też już kilka dni przedEj a ten śluz płodny to występuje w owulację czy przed?Pisałam przed chwilą, że ostatnio nie widzę i co? Jest.
![]()
na zmianę raz w alabie raz w diagnostyce - za pierwszym razem badałam awidnosc, bo lekarz nie mógł uwierzyć i powtarzałam chyba 3xGdzie badasz krew? Pytam, bo mi przez długi czas wychodziła CMV IgM dodatnia i nie mogliśmy się starać. Okazało się, że wynik krwi wychodził fałszywie pozytywny, bo Alab/diagnostyka transportowali krew na tyle długo, że wychodziły takie wyniki. Jak tylko się o tym dowiedziałam to zbadałam krew w labie przy szpitalu zakaźny i wyszło, że nie mam zakazenia
Ja kocham je. serio, pięknie się wybarwiają! PowodzeniaKurde dziewczyny tak wstawiałyście te testy owulacyjne facell że się dzisiaj skusiłam na nienigdy ich nie używałam,zawsze te z domowego labolatorium,ale pokazywały mi w cały świat bo ja myślałam że to już pik a wcale tak nie było,więc odpuściłam temat.no ale na tym to nie mam wątpliwości
moje życie wejdzie na wyższy level jak się okaże że mogę ich używać i się sprawdzają u mnie
dzisiaj stary wraca,no piękny dzień się zapowiada
![]()
Minus jest taki że zaczęłam je robic dopiero dziś (14dc) a śluz już był od 11dc(ale był też wtedy sex).no i w sumie ja owulację mam przeważnie 15-18dc.więc liczę na to że jednak dobrze mi pokazujeJa kocham je. serio, pięknie się wybarwiają! Powodzenia![]()
To udanych starań wam życzęKurde dziewczyny tak wstawiałyście te testy owulacyjne facell że się dzisiaj skusiłam na nienigdy ich nie używałam,zawsze te z domowego labolatorium,ale pokazywały mi w cały świat bo ja myślałam że to już pik a wcale tak nie było,więc odpuściłam temat.no ale na tym to nie mam wątpliwości
moje życie wejdzie na wyższy level jak się okaże że mogę ich używać i się sprawdzają u mnie
![]()
To trzeba Starego miło przywitaćKurde dziewczyny tak wstawiałyście te testy owulacyjne facell że się dzisiaj skusiłam na nienigdy ich nie używałam,zawsze te z domowego labolatorium,ale pokazywały mi w cały świat bo ja myślałam że to już pik a wcale tak nie było,więc odpuściłam temat.no ale na tym to nie mam wątpliwości
![]()