reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Ej a ten śluz płodny to występuje w owulację czy przed? 😅 Pisałam przed chwilą, że ostatnio nie widzę i co? Jest. 😵‍💫
u mnie też już kilka dni przed :)
Gdzie badasz krew? Pytam, bo mi przez długi czas wychodziła CMV IgM dodatnia i nie mogliśmy się starać. Okazało się, że wynik krwi wychodził fałszywie pozytywny, bo Alab/diagnostyka transportowali krew na tyle długo, że wychodziły takie wyniki. Jak tylko się o tym dowiedziałam to zbadałam krew w labie przy szpitalu zakaźny i wyszło, że nie mam zakazenia
na zmianę raz w alabie raz w diagnostyce - za pierwszym razem badałam awidnosc, bo lekarz nie mógł uwierzyć i powtarzałam chyba 3x 🙈 ale następnym razem już powtarzam przy szpitalu zakaźnym lub zrobię PCR - żeby mieć pewność

Kurde dziewczyny tak wstawiałyście te testy owulacyjne facell że się dzisiaj skusiłam na nie 🫣nigdy ich nie używałam,zawsze te z domowego labolatorium,ale pokazywały mi w cały świat bo ja myślałam że to już pik a wcale tak nie było,więc odpuściłam temat.no ale na tym to nie mam wątpliwości 🤣 moje życie wejdzie na wyższy level jak się okaże że mogę ich używać i się sprawdzają u mnie 😍 dzisiaj stary wraca,no piękny dzień się zapowiada 🤩

Załączniki

• IMG_20251008_110748.jpg
    IMG_20251008_110748.jpg
    621,3 KB · Wyświetleń: 55
Kurde dziewczyny tak wstawiałyście te testy owulacyjne facell że się dzisiaj skusiłam na nie 🫣nigdy ich nie używałam,zawsze te z domowego labolatorium,ale pokazywały mi w cały świat bo ja myślałam że to już pik a wcale tak nie było,więc odpuściłam temat.no ale na tym to nie mam wątpliwości 🤣 moje życie wejdzie na wyższy level jak się okaże że mogę ich używać i się sprawdzają u mnie 😍 dzisiaj stary wraca,no piękny dzień się zapowiada 🤩
Ja kocham je. serio, pięknie się wybarwiają! Powodzenia 🤞😀

Wczoraj przyszly mi testy easyhome a ze duza paczka to stwierdziła ze od dzisiaj sobie sprawdze a co 🤪 4 dc czy wasze tez od początku są tak ciemne ?:D

Załączniki

• Screenshot_20251008_115109_Premom.jpg
    Screenshot_20251008_115109_Premom.jpg
    101,4 KB · Wyświetleń: 66
To udanych starań wam życzę 😍

Nie wiem czemu ale myślę, że coś jest nie tak z wynikami badań męża. Jakies takie myśli mnie naszły, że aż ręce mi się trzęsą. Kurde nie wiem, jakieś takie z d. Przeczucie. Wyniki będą jutro ale jakoś wewnętrzny niepokój, przecież to abstrakcyjna sytuacja. Macie takie akcje totalnie bezsensu?

reklama
To trzeba Starego miło przywitać 🤭

Do góry