reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Poziom energii- maximum. Wkurwienie przerobiłam w pracę.
Zrobiłam u mojej mamy rabatę skalna, posadzilam rosliny. Druga rabatę wzdłuż domu. Worki z korą 80 l? Nie problem, wkurwiona moge gory przenosić. Kopać korzenie? No problem. Siekiera i sekator? Oooo tak
Przycięte 4 jaśminowce, ścięłam małego dęba, kilka gałęzi dzikiej wiśni 🤭, jesiona, leszczyny.
Zeobiłam10 słoików przecieru pomidorowego i 11 przecieru paprykowego.
Mąż przyjeżdża po nas jutro i w poniedziałek wyjeżdża na miesiąc. Kolejny cykl w doope 😩
I straciłam dwa pazury brybrydki

reklama
Poziom energii- maximum. Wkurwienie przerobiłam w pracę.
Zrobiłam u mojej mamy rabatę skalna, posadzilam rosliny. Druga rabatę wzdłuż domu. Worki z korą 80 l? Nie problem, wkurwiona moge gory przenosić. Kopać korzenie? No problem. Siekiera i sekator? Oooo tak
Przycięte 4 jaśminowce, ścięłam małego dęba, kilka gałęzi dzikiej wiśni 🤭, jesiona, leszczyny.
Zeobiłam10 słoików przecieru pomidorowego i 11 przecieru paprykowego.
Mąż przyjeżdża po nas jutro i w poniedziałek wyjeżdża na miesiąc. Kolejny cykl w doope 😩
I straciłam dwa pazury brybrydki
Jak Ci jeszcze teoche energii zostalo zapraszam do mnie 😂

Mialam co dzisiaj nadrabiac i przebieram nozkami, bo kolejne testy sie szykuja :D i chcialam zapowiedziec, ze dopiero co otwarty byl watek sierpniowy, a tu juz zaraz wrzesien! 😳 ale ciesze sie, bo to oznacza, ze zostaly mi tylko 2 miesiace do zabawy w sikanie 😂

Maz mi tu wyjezdza z jakas znizka na zakupy, testy paskowe easy home sa ok, czy potrafia narobic? :D nie wiem jakie wziac, a pinki juz mam, wolalabym inny rodzaj

Hej, przepraszam że tak zniknęłam ale zrobiłam betę, wyszła pozytywna a tego samego dnia przyszła miesiączka, ciąża biochemiczna, załamałam się i nie zajrzałam ani razu na to forum… dziś byłam u ginekologa, myślałam że owulacja już za mną, jednak okazało się że na lewym jajniku pęcherzyk 28mm, prawdopodobnie jutro/pojutrze owulacja więc spróbujemy ponownie. A szczerze nastawiłam się już na stracony cykl bo tych starań było tyle co kot napłakał, mam nadzieję że moje psychika dźwignie dalsze starania

Hej, przepraszam że tak zniknęłam ale zrobiłam betę, wyszła pozytywna a tego samego dnia przyszła miesiączka, ciąża biochemiczna, załamałam się i nie zajrzałam ani razu na to forum… dziś byłam u ginekologa, myślałam że owulacja już za mną, jednak okazało się że na lewym jajniku pęcherzyk 28mm, prawdopodobnie jutro/pojutrze owulacja więc spróbujemy ponownie. A szczerze nastawiłam się już na stracony cykl bo tych starań było tyle co kot napłakał, mam nadzieję że moje psychika dźwignie dalsze starania
tak mi przykro ... wiem co czujesz 😥💔 trzymaj się !
mam nadzieję, że po burzy wyjdzie słońce!

reklama
Dźwignie, dźwignie! ❤️ kciuki za obecny cykl! 🥰

Do góry