niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Wstałam dziś na kacu i po treningu. Nie, nie piłam ani nie trenowałam. Poprostu tak się czuję... Oj PESEL zaczyna mnie brać czy co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie wyraźne kreseczkiDZIEN DOBRY
Jestem przerażona
Trzymaj się fasolo![]()
Dziś 28dc ale miałam ostatni 26-27Jakie wyraźne kreseczkiktóry to dzien cyklu? Gratulacje kochana.
Na pewno będzie już ładna beta przy takiej kreseczce wyraźnejDziś 28dc ale miałam ostatni 26-27
Brałam od tego miesiąca dostinex bo miałam że wysoka prolaktynę
Zrobię dziś betę i będę mieć wynik dzwonie do gina bo muszę brać clexane i pewnie większe dawkę acard
I tak moje drogie wyglada test w okolicy spodziewanej miesiączki, a nie jak my tu oszołomy od 9dpo sikamyDziś 28dc ale miałam ostatni 26-27
Brałam od tego miesiąca dostinex bo miałam że wysoka prolaktynę
Zrobię dziś betę i będę mieć wynik dzwonie do gina bo muszę brać clexane i pewnie większe dawkę acard
Ale kusiło też zatestowac nie ukrywam . Trochę przyczyniła się moja cierpliwość że mam za sobą kilka strat to nie takie łatweI tak moje drogie wyglada test w okolicy spodziewanej miesiączki, a nie jak my tu oszołomy od 9dpo sikamy@kaska1 gratuluję wyniku ale i cierpliwości. Ja pójdę za Twoim przykładem i zatestuje dopiero tego 27 sierpnia tak jak sie zapisałam (dzien przed @)
Piękne II kreski, gratulacje ! Trzymam kciuki za Ciebie i fasolkęDZIEN DOBRY
Jestem przerażona
Trzymaj się fasolo![]()