Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mój synek za kilka dni kończy 2 latka i waży 12,6 kg :-) Myślę, że to całkiem prawidłowa waga, bardziej ciekawi mnie, czy ma optymalną dawkę minerałów i witamin.
Wiktoria ma 2 lata i 2 miesiące waży 12 kg przy wzroscie 93 cm .Waga od kilku dobrych miesięcy stoi w miejscu , ale to chyba normalne . Buty rozmiar 24 , 25 .
julietta spokojnie hehe moj mlody jak skonczyl 2 latka to wazyl 18,5kg i mi powiedzieli ze poprostu taka jego uroda a majac 2,5 roku wazyl 20kg....teraz waga mu sie caly czas utrzymuje na tym poziomie
Witajcie! KingaMZ,wiem,że to taka uroda dzieciaczków, tym bardziej, że my z mężem do chudzielców nie należymy
Ola praktycznie swoją wagę utrzymuje od dłuższego czasu. A zresztą ona na prawdę lubi zjeść i je wszystko co się nawinie pod ręką.
Pozdrawiam.:-)
Moj Szymus dzis własnie byl na badaniach ma 10,5 miesiąca wzrost 78cm a waga 9780. W sumie nie wiem czy jest duzy czy mały bo nie mam kontaktu z takimi dziećmi.
Pozdrawiam