• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Waga dziecka

reklama
W sumie to z mężem nie należymy do dużych ludzi, raczej takie średniaczki:-), więc chyba zebrała geny ludzi mniejszych:-) niech tylko maluchy będą zdrowe A wszystko będzie ok:-) my aktualnie się wczasujemy nad morzem:-)

W sumie to z mężem nie należymy do dużych ludzi, raczej takie średniaczki:-), więc chyba zebrała geny ludzi mniejszych:-) niech tylko maluchy będą zdrowe A wszystko będzie ok:-) my aktualnie się wczasujemy nad morzem:-)
Aaale pięknie [emoji173] jak pogoda? Proszę o ładne zdj morza z plazy! My ruszamy z wt na srode, mamy prawie 700km do przejechania i juz sie stresuje [emoji14]

Aaale pięknie [emoji173] jak pogoda? Proszę o ładne zdj morza z plazy! My ruszamy z wt na srode, mamy prawie 700km do przejechania i juz sie stresuje [emoji14]
Jest cudownie:-) 22 stopnie i sloneczko:-) szczerze polecam bo Zosia tu śpi jak szalona:-) też się martwiła droga ale cały czas spala:-) mieliśmy troszkę bliżej bo 500km.

Załączniki

• IMG-20180828-WA0058.jpg
    IMG-20180828-WA0058.jpg
    140,7 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Dziękuję piękniewarto było tyle czekać na takiego okruszka
Dokładnie. Ja akurat nie musiałam czekać ale mimo że czasem jest ciężko z brzdącem to daje tyle radości co nic innego na świecie [emoji4]a zobaczysz jeszcze jak to jest jak przychodzi obejmuje Cię łapkami i się wtula albo daje buzialka prosto w usta. Mój na dodatek zrywa i przynosi mi kwiatuszki. Ale czekam jeszcze na pierwsze mamo i kocham Cię, nie rozgadał się jeszcze póki co

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry