reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

Ja ostatni ważyłam Wiktorka na domowej wadze i wyszło 9600, może nie jest to mało ale wydaje mi się, że w ostatnim miesiącu przytył troche za mało bo tylko 200-300g. Ile wasze pociechy przybierają miesięcznie?

reklama
Kuba na domowej wadze wazy okolo 12 kg i ma 81 cm, ile przybiera miesiecznie ciezko mi powiedziec. Ostatnio tez bardzo urosl wiec pewnie dlatego tyle wazy, bo gruby nie jest i apetyt tez raczej ma maly.

hej, hej! Pamiętacie nas jeszcze?

Anek@ Ty to masz chłopa!!! Jeżeli chodzi o wagę Mateusza, ważyliśmy się na ponoć najdokładniejszej wadze lekarskiej pod słońcem i stało napisane, ze mały waży 9665, czyli przybrał przez miesiąc 500 gr.

Jak widzicie, najcięższy szkrab w kwietniówkach na starcie, teraz wyrownał do pozostałych. Przybiera prawidłowo, wiięc nie ma się czym martwić.

Jakże byśmy mogły zapomnieć :)

Moja ciężka baba tez teraz do najcięższych nie należy. Chyba po prostu za bardzo ją w brzuchu utuczyłam ;p

Nasza Maja to chyba najlzejsza :-( je jak smok ale ma chyba szybka przemiane materii :tak: Wazyla niedawno 7830 wiec wporownaniu z innymi maluszkami to bidulka :-D Przybierala ostatnio na wadze okolo 300-350 g troche to malo ale jest zdrowa robilismy badania i wszystko ok. A teraz jest po antybiotyku i apetyt jest sie zmniejszyl bardzo i pewnie tez malutko przybrala.

Victor był ważony u lekarza i ma 10,85kg i wg ich cm ma 80,5 a u mnie na stojaka 84 i nie wiem czy jest mniejszy leżąc;-)

To prawda Vici, jak zmierze Antka miarka to jest różnica niz na stojaco. Ja trzymam sie miarki stojacej i wiem ile cm rosnie.

reklama
Ciekawe, z tym mierzeniem:baffled::-D.
Wczoraj ważyłam w domu Kubę i wyszło mi 10 kg. A 11 dni temu u lekarza było 9.200 g. Widać, że apetyt mu wrócił i szybko nadrabia straty:tak:.
Muszę go jeszcze zmierzyć na stojąco;-).

Do góry