reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

bylam umowiona na 12, lekarka pojawila sie o 12.35 bez zadnego przepraszam i zadnego wyjasnienia. A jej "wywiad" trwal z 5 min. Wiecej czasu spedzila w recepcji niz z nami w gabinecie. :-(
coś o tym wiem. Szczepiłam Julka we wtorek. Byłam zapisana na 15 (pani M przyjmowała od 15-16) i weszłam do gabinetu o 1545!!!! Oczywiście też ponad półgodzinne spóźnienie. I o jakim wywiadzie ty mówisz?!?!?!:crazy:

reklama
Franek byl wazony,mierzony i szczepiony dwa dni temu.Waga 12.6 kg a wzrost 88,przy szczepionce nawet nie jeknal a byl kuty w obie lapki i to w jedna Pevenarem ktory ponoc boli a on jeszcze pani pielegniarce ktora stala w szoku nie mogac ochlonac slal caluski :szok

co do punkualnosci w naszej przychodni jest 100% punktualnie a i pani doktor poswieca duzo czasu na rozmowe i pytania wiec jestem zadowolona,szybko sprawnie i na temat. :tak:

Teraz tylko za dwa miechy menigo i zoltaczka pokarmowa nas czeka....

Ja mam dane z początku października, a że długo mnie nie było to powiem, że Klaudia ważyła wtedy 11kg 100g i mierzyła 83cm

Bardzo dzielna jest a po wyjściu z gabinetu uśmiechała się do pani doktor i robiła Pa pa
Aż Pani doktor była w szoku.I mówiła do drugiej
"zobacz robiłam jej dwie szczepionki a ona się do mnie uśmiecha i robi pa pa"

reklama
Do góry