reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost Naszych Dzieciaczkow

Amelcia wazy 4770 gram i mierzy 57,5cm a obwod glowki to 38,5 cm :-) a do tego miala dzis swe pierwsze dwie szczepionki i strasznie sie rozplakala, co prawda od razu sie w mych raczkach uspokoila ale za to ja prawie bym sie rozplakala....oj ciezko jest patrzec na lzy dziecka .

reklama
oj Paulinko,jak ja Cię rozumiem.my też dzisiaj byliśmy na pierwszych szczepionkach i bolało nas obie.ale i tak uważam że mała była bardzo dzielna.

a waży 5000 gram i mierzy 59cm.podobno jest dosyć sora jak na swój wiek:-D

A moje słonko zaczęło w końcu przybierać i waży teraz 4480, a udko ma takie, że ledwo pampers się dopina no i mam problem ze skarpetkami bo wszystkie za małe - ma dużą stopę życiową :-D

My dziś też po wizycie i mój synuś waży obecnie 4940 gram, przybył zatem w 3 tygodnie 600gram, mierzy 59cm, główka ma już w obwodzie 39 cm a "klata" 38,5cm:-)
Pampersów używamy już 2, a ciuszki 62 sa na styk jesli chodzi o długość ale tegość to mój szczypiorek jescze dwa razy by się zawinął.
Było też i szczepienie i były łzy u synka i u mnie, ale tak jak i Amelcie w maminych rączkach szybko się uspokoił;-) :-)

My uzywamy pampersow 3 od jakiegos 5 tygodnia, gdyz w 2 to Amelka miala zawsze czerwone slady odcisniete od pampka a w 3 nie ma tego problemu no i jest wiecej miejsca na jej ogromniaste kupki :laugh2:

Matko ależ szybko rosną nam nasze maleństwa :-) :szok: My też już używamy pieluszek 3 no i zaczęłam używać ubranek na 68... eh... :-)

Ja dzis bylam z Hania na szczepieniu.Oto jej wymiary:
waga:5900,od 8 listopada kiedy byla ostatnio wazona przybrala 1270g :-)
głowa:40 cm
klatka:40 cm
długosc ciala:63 cm

jest duza

reklama
Do góry