Jeszcze słowo apropos cyckania, to ostatnio jak usypiałam Agatkę to dałam jej tak dla jaj cycka, zeby zobaczyć co zrobi. A ona patrzy na mnie jak na głupią i zaczęła się śmiać, kompletnie nie wiedziała co z tym cyckiem zrobić :-)
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
No to niezle, moj Simonek jak nie dostanie cyca, to nie zasnie. Jak wie, ze jestem w domu, to na 100 nie zasnie, chyba, ze mnie nie ma i mezus da mu butle, to wtedy tak.
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Moniqa, to on drobniutki jest...moj wazony na wadze "dla doroslych" wazy 10 kg ....
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Ala na 11 miesięcy 8900
Katka
Użyszkodnik ;)
Hania byla wazona 11 wrzesnia,miala 11,5 miesiaca - waga 8440
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
11 października byliśmy na kontroli.oczywiście wszystkie badania była robiona z wielkim wrzaskiem.Ola zaczyna się denerwować jak tylko wchodzimy do przychodni.a panie w stomatologii przywitała ogromnym płaczem.tylko drzwi się otworzyły do gabinetu,a mała w ryk.biedactwo chyba utkwił jej ten ostatni upadek i wszystko z nim związane.
ważymy 9 660 g
a mierzymy 78 cm
to tyle co udało się zrobić.na reszte badań nie pozwoliła.
ważymy 9 660 g
a mierzymy 78 cm
to tyle co udało się zrobić.na reszte badań nie pozwoliła.
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
U Nas waga z 11.10.2007 to 9640 g :-) ... a jaki byl Dawidek wesoły jak siedział na wadze ... nie chciał zejsc .... calkiem odwrotnie jak Ola ... Aninaaa współczuje ze mała tak reaguje ... trzymam kciuki aby w przyszłosci sie to zmieniło 

Podziel się: