reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Naszych Maluszków

Stefa to widze ze Gajutek z tych chudzielcow co Kubulek:-D:-D:-D, tylko ze i tak 0,5 kilo wiecej.
ja dzis wyjatkowo wierze w pomiary bo Gajutek byl bardzo spokojny i poddawal sie wszelkim badaniom pokornie nie wiadomo dlaczego ?!?!?!?!
pytalam HV czy Gajutek nie jest za bardzo kluseczkiem ale powiedziala ze wyglada normalnie hehhe sprawdzila wszystkie wymiary na tych siatkach i powiedziala ze wszystko "idealnie" a ja powiedzialam ze wyjatkowo sie z nia zgadzam :-):-):-) bo Gajunia jest idealna :-D:-D:-D
sprawdzila odruchy oczu, czy reaguje na dzwieki czy wlasciwie wybiera klocki i jak je lapie i duuzoo drobnych spraw. no to wlasnie bylo to badanie bilansowe po ukonczeniu 9 miesiecy.

reklama
Mój "gigant" zaczyna mknąć z wagą jak burza :tak: W dniu dzisiejszym wyszło nam 8000 gram :-) W ciągu 3 tygodni gruby na trzy śruby przybrał na wadze 400 gram, a podobno dzieci w tym wieku już znacznie przystopowują z wagą :-) Zmierzyć się nie dał, bo za bardzo skakał, więc HV mu darowała ;-)

reklama
Do góry