reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Naszych Maluszków

reklama
no jutrzenka :-D:-D:-D długa i cienka :-D:-D:-D:-D:-D :-D

EDIT: niby ma 76 cm a ciuchy kupuję na 86 ze względu na długie "szczudła" :/

Ostatnia edycja:
Jejciu dziewczyny, to Kuba i Kinia musza byc naprawde chudzinki....Moja przy podobnym wzroscie ponad 10 i pol kilo i wcale mi na takiego pulpeta nie wyglada:-D
Kata, a Kinia Ci sie nie "topi" w tych ubrankach na 86? Bo Kaya ostatnio dostala spodenki z Polski na ten rozmiar i dlugosc jak dlugosc, ale te ciuszki to juz calkiem szerokie sa...Chyba dopiero na wiosne ubierze....

pryzybela właśnie mam problem bo trudno znaleźć coś w tym rozmiarze wąskiego :dry:
body kupuję na 80-86 (też zależy od firmy :dry:), spodnie to już na bank 86, sukieneczki też
długie ma giry po tacie bo ja raczej z tych krótkonożnych :-)
na zimę kupiłam jej ocieplane sztruksowe spodnie z polarem w środku. niby 86 a ciasnawe w pasie :baffled: (co firma to inaczej) ale szukam i zawsze coś znajdę :tak:

"najlepiej" jest jak ją noszę na rękach i wygina mi się do dołu patrząc na podłogę - no złamany patyk normalnie :baffled::-D:-D:-D

reklama
Do góry